Ruby a reușit să ajungă acasă din Tel Aviv! Bunica artistei, îngrijorată pentru viața ei: „Dacă luai foc sau te împușcau acolo?”

Ruby s-a întors în România după o experiență înfricoșătoare în timpul șederii sale în Tel Aviv, Israel. Ce a început ca o călătorie pentru a participa la concertul lui Bruno Maris s-a transformat într-un coșmar din cauza conflictelor militare din regiune.

Ruby s-a întors în România după o experiență înfricoșătoare. Foto: arhiva personală.
Ruby s-a întors în România după o experiență înfricoșătoare. Foto: arhiva personală.

Artista și-a petrecut nopțile într-un buncăr, evitând bombardamentele care au zguduit orașul. Cu toate că spera la zile de vacanță și distracție în Tel Aviv, Ruby a fost nevoită să rămână în siguranță în adăposturi, unde a simțit efectele îngrijorătoare ale stării de război.

Clipe de panică

Pe parcursul șederii sale în Tel Aviv, Ruby și-a ținut fanii la curent cu situația tensionată din zonă. Artista a dezvăluit că orașul a fost lovit de un număr alarmant de rachete și că mulți locuitori, inclusiv ea, au fost nevoiți să se adăpostească în buncăre pentru a supraviețui. Într-o postare pe rețelele de socializare, Ruby a împărtășit detalii înspăimântătoare despre experiența sa.

Revedere emoționantă cu bunica

Întoarcerea în România a adus o revedere emoționantă cu bunica sa, care s-a temut pentru viața ei în timpul conflictului. Când Ruby a intrat pe ușă, a fost întâmpinată cu brațele deschise și cu lacrimi de bucurie. Bunica a strâns-o puternic și a transmis căldură și siguranță fiicei sale, bucurându-se că a revenit în siguranță acasă.

''Mânca-te-ar mamaia de frumoasă. Ești frumoasă! Dacă te împușcau ăia? Dacă luai foc acolo?'', a scris bunica lui Ruby, pe contul personal al artistei.

Ruby a trecut prin momente extrem de dificile în timpul șederii sale în Tel Aviv, dar a reușit să rămână puternică și hotărâtă. Experiența sa a ilustrat fragilitatea vieții în fața conflictelor și a adus un elogiu curajului ei și determinării de a depăși obstacolele.

Experiența lui Ruby în Tel Aviv este o amintire brutală a fragilității păcii. Întoarcerea ei în siguranță în România aduce un mesaj puternic despre reziliența umană în fața provocărilor și o reamintire a faptului că în mijlocul conflictelor, iubirea și familia sunt ancorajele noastre salvatoare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net