#Exclusiv Click!

Diana Matei, accident înfiorător pe scenă! „Am cântat cu ciobul în picior! Lăsasem dâră în urma mea!”

13 iunie 2023 9:00   Vedete românești

Diana Matei, frumoasa solistă a tarafului Cleante, a avut parte de mai multe accidente nedorite pe scenă, de-a lungul carierei sale. Pe unul dintre ele, însă, nu-l va uita prea ușor.

Viața de artist nu este deloc ușoară! Pe scenă se mai întâmplă și o serie de accidente nedorite, unele mai mici, altele, însă, destul de grave. Diana Matei, solista Tarafului Cleante, nu o să uite niciodată cel mai infiorător incident de care a avut parte chiar în timpul unui concert.

I-a intrat un ciob în picior și nici măcar nu și-a dat seama. Solista a avut nevoie ulterior, la ieșirea din scenă, de îngrijiri medicale.

Mi-a intrat un ciob măricel în picior, chiar în timp ce eram pe scenă. Povestea amuzantă a fost că eu nici nu l-am simțit, decât atunci când am dat să ies de pe scenă.

Când am terminat de cântat, atunci m-a lovit o durere cruntă în picior. Lăsasem și o urmă așa impresionantă de sânge.

Adevărul este că atunci când sunt pe scenă, eu sunt ca și hipnotizată, e adrelina aia, poate să cadă și cerul pe mine! Nu am ajuns la spital, s-a rezolvat acolo la fața locului”, ne-a povestit solista toată tărășenia, la petrecerea Viva.

Diana Matei: „Am rămas și fără gene în concerte! S-au prelins!”

Acesta nu fost singurul incident de care Diana Matei a avut parte în plin concert.

La o altă zi de oraș, îmi amintesc că am rămas și fără gene. Aveam o perucă cu breton blondă și atât de tare am transpirat că s-a dus tot machiajul, s-au dezlipit și s-au prelins genele. De atunci, nu mai port perucă!”, ne-a mai spus solista.

Diana Matei și-a cunoscut soțul la un eveniment: „Mi-aș mai dori o fetiță”

Diana Matei (41 de ani) și soțul ei muzicianul Marian Cleante s-au cunoscut la un eveniment și s-au căsătorit după 15 ani de relație. Cei doi au împreună un băiețel, pe Ianis, în vârstă de aproape 10 ani, dar își mai doresc și o fetiță.

Ianis este la karate, pleacă în catonament. În august abia,  mergem într-o vacanța că abia atunci am și eu 5 zile libere.

Mi-aș mai dori un copil, dar viața mea de artist e super aglomerată. Eu sunt perfecționistă ca mamă, eu vreau să fiu 100 la sută cu copilul meu, dar, dacă va vrea Dumnezeu, cine știe poate ne dă și fetiță”, ne-a mai mărturisit solista.

Noi ne-am cunoscut la un eveniment, după o divergență. Gândindu-mă puțin în trecut, faptul că eu am plecat la 13 ani de acasă, iar el având un spirit foarte protector, a fost un lucru foarte important pentru relația noastră. Ulterior a fost un lucru patern, a fost atent și grijuliu cu mine și eu aveam nevoie de asta, chiar dacă nu știam lucrul acesta”, a spus Diana Matei, în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea” de la Pro TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Mai multe