#Exclusiv Click!

Diandra de la Insula Iubirii, primele declarații despre noua operație estetică. La ce procedură a apelat și cum se recuperează frumoasa șatenă: „Nu era o necesitate”. FOTO Exclusiv

8 octombrie 2024 20:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Diandra Moga, fosta ispită de la Insula Iubirii în vârstă de 27 de ani, pasionată de modă, a ajuns pe mâna medicului. Din fericire, focoasa șatenă nu a întâmpinat probleme de sănătate, dimpotrivă, și-a schimbat implanturile mamare. În exclusivitate pentru Click!, Diandra a vorbit deschis pe marginea acestui subiect. 

Cea mai matură ispită de la Insula Iubirii și-a luat inima în dinți și a mers în cabinetul medicului estetician pentru o nouă intervenție estetică. Diandra a mărturisit faptul că operația a decurs foarte bine și nu au existat complicații. 

Diandra: „Am avut emoții!”

Contactată de Click!, frumoasa șatenă a declarat că se află la a doua intervenție de implant mamar. Nu a fost o necesitate, ci mai mult o dorință, ne-a povestit Diandra.

„Nu existau complicații. Pur și simplu îmi doream o schimbare. Dar nu era o necesitate. Intervenția a decurs bine, m-am internat luni dimineața, am ieșit marți pe la ora 12.00. M-am operat luni, operația a durat undeva la 2-3 ore. Domnul doctor Pascal Dameh m-a operat. Am avut emoții. Chiar dacă era a doua intervenție, cumva mă gândeam cum o să iasă rezultatul, pentru că le-am dorit un pic mai mari. De asta am decis să le schimb. Mi i-am dorit un pic mai mari, mi-am dorit o altă formă mai apropiată, dar totuși să nu dea în vulgar, pur și simplu să fie puțini mai voluminoși.” - ne-a spus Diandra, în exclusivitate. 

Vedeta nu se află la prima intervenție 

Primul implant a fost făcut acum ceva timp, dar din dorința de a schimba dimensiunea și forma sânilor a luat decizia de a ajunge, din nou, pe mâna medicilor. 

„Și mi-am dorit asta încă de la prima operație, dar cum nu am avut sâni deloc la prima operație, mi-a pus maximul pe care mi-l putea pune (485). Și acum, la a doua, am putut să-mi pun mai mare pentru că deja pielea se obișnuise cu siliconul și puteam să fac schimbarea asta.”, a conchis Diandra. 

Mai multe