Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu se pregătesc să devină părinți? Imaginea care i-a pus pe jar pe români

21 februarie 2024 21:45   Vedete românești

Doina Teodoru (34 de ani) și Cătălin Scărlătescu (51 de ani) formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul intern românesc. Cei doi se iubesc de mai bine de 3 ani de zile și reușesc să rezolve cu ușurință micile discuții care apar. Totuși, fiind o relație serioasă, au început să apară întrebările referitoare la venirea pe lume a unui copil, mai ales după ultima postare din social media a fostului jurat de la „Chefi la cuțite”, care a lăsat loc de foarte multe interpretări.

Cătălin Scărlătescu le-a dat o provocare fanilor de a interpreta un semn, iar mulți au concluzionat că anunță venirea pe lume a unui copil. De asemenea, mulți s-au întrebat dacă iubita bucătarului este deja însărcinată. Despre ce a fost, de fapt, vorba. 

Semnul care i-a apărut în cafea lui Cătălin Scărlătescu 

Celebrul bucătar a părut și el luat prin surprindere de un semn care i-a apărut în ceașca de cafea, astfel că a cerut o părere colectivă. A postat fotografia cu pricina pe Internet, iar părerile au început să curgă necontenit, mulți fiind de părere că bucătarul și iubita sa pot deveni curând părinți, sau este o strategie prin care Scărlătescu ar putea să anunțe existența unei sarcini. 

După cum se poate vedea și în imaginea de mai jos, în băutură a apărut un semn asemănător cu evoluția unei sarcini văzută la ecograf. Fanii și-au exprimat părerea prin intermdiul comentariilor: 

„Înțelege cineva...?”, a scris chef Cătălin Scărlătescu în dreptul imaginii postate. 

„Evoluția unei sarcini văzută ecografic”, „O să fie Tătic”, „Un bebeluș!”, sunt doar o parte din comentariile fanilor în această direcție. 

Doina Teodoru: „Am un copil deja!”

Într-un interviu acordat pentru playtech.ro., Doina Teodoru a fost întrebată dacă își dorește să devină mamă, mai ales că în rolul serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, trăiește deja această experiență, iar răspunsul scurt și la obiect nu a întârziat să apară:

„Pentru copil cred că nu ești niciodată pregătit, nici în serial nu eram pregătită pentru un copil și puf a apărut! Ai copil! E ok. Nu am ce să răspund la asta. Am un copil deja!”, a spus Doina pentru sursa citată.

Mai multe