Elena Chiriac și Alina Pușcău, rivale la tv, prietene la cataramă după!

13 iunie 2022 12:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

În 2020, s-au cunoscut la „Ferma. Orășeni vs Săteni” de la Pro TV și de atunci au rămas bune prietene. Este vorba de Elena Chiriac și Alina Pușcău, care s-au bucurat de revedere după ce faimoasa Elena s-a întors din Republica Dominicană, după cinci luni de „Survivor”. Cele două ne-au povestit exclusiv despre prietenia lor.

Zilele trecute, Elena Chiriac (20 de ani) și Alina Pușcău (40 de ani) s-au revăzut la un eveniment moden și astfel am aflat și noi că pe cele două vedete le leagă o strânsă prietenie. S-au cunoscut în 2020 la Pro TV, atunci când au filmat pentru "Ferma vedetelor" în Cocani, Dâmbovița.

Dacă în timpul showului nu se suportau și au avut chiar replici acide una la adresa alteia, iată că după ce au ieșit din concurs fostele rivale s-au întâlnit cu fetele și s-au distrat de minune împreună. Apoi și-au continuat viețile și au ținut legătură prin telefon și pe rețelele de socializare.

Citeşte şi: Traumele cu care a rămas Elena Chiriac, după Survivor. Ce face ca să poată adormi!

"Nu ne-am văzut de anul trecut, am fost eu plecată aproape 6 luni și cred că din vară nu ne-am mai întâlnit. Noi ne-am împrietenit foarte tare acum doi ani după Fermă", ne-a povestit Elena Chiriac, la o petrecere mondenă unde cele două au venit împreună.

„Cât a fost la Survivor, am ținut legătura cu mama ei”

"Am susținut-o din America și m-am uitat la fiecare emisiune. Am știut, am simțit că o să fie în finală și am crezut că o să câștige, am avut o intuiție. E o luptătoare, o femeie foarte putrnică și nu m-aș fi văzut în locul ei. Nu sunt atât de puternică, eu cred că este cea mai puternică femeie întâlnită vreodată din România. Este frumoasă, puternică, are tot pachetul. Înainte de a intră în competiție ne scriam mesaje pe instagram. Dar cât a fost plecată timp de șase luni de zile am vorbit cu mama și cu fratele ei", spune și Alina Pușcău.

Citeşte şi: Elena Chiriac, viață demnă de scenariul unui film, la doar 19 ani. De ce a ales să trăiască în Londra

Întrebate dacă ar pleca împreună într-un reality show împreună, Elena ne-a spus: "aș pleca cu ea într-un reality show, dar să fie cu mâncare", în timp ce prietena ei a fost și mai retincentă: „Nu știu dacă aș mai merge într-un alt reality show, pentru că nu sunt atât de puternică precum ea”.

Cele două bune prietene ne-au mai spus că au proiecte împreună, dar că nu vorbesc despre ele pentru că sunt superstițioase și le este teamă că n-or să mai reușească.

Şi ei au rămas prieteni după reality-showuri

Andreea Tonciu și Otilia Brumă (Bilionera) au rămas și ele prietene după ce au ieșit din "Survivor" și și-au propus să și scoată o piesă împreună sau să colaboreze la alte emisiuni. Cele două se bucură de fiecare dată când se văd și își doresc să meargă și într-o vacanță împreună.

În 2015, Dorian Popa și Ruby au participat împreună la reality-showul "Sunt celebru, scoate-mă de aici", de la Pro TV. Cei doi au rămas împreună până la finala câștigată de Cătălin Moroșanu și au devenit foarte buni prieteni. Au înregistrat câteva piese împreună și au filmat și videoclipuri. Cei doi au făcut vloguri împreună și se bucură ori de câte ori se revăd.

În același an s-a filmat și "Ferma vedetelor" de unde s-au născut două cupluri de prieteni vedete. Unul este cel format din Cristina Cioran și Dan Helciug, care s-au invitat reciproc la spectacolele lor. Și Vică Blochina a rămas în relații bune cu Dima Trofim, cu care a păstrat legătură după show și s-au mai revăzut.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe