Elena Gheorghe, decolteu generos și ținută provocatoare de ziua ei! „E mișto tare la 37 de ani”

30 iulie 2022 22:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

Elena Gheorghe, una dintre cele mai frumoase și apreciate vedete din România, a împlinit vârsta de 37 de ani. Aflată în vacanță, îndrăgita cântăreață a sărbătorit momentul magic în două ținute care i-au pus în valoare toate formele. În ambele ipostaze, artista a etalat un decolteu generos.

Ne încântă de atâția ani cu vocea ei superbă, dar și cu zâmbetul acela pe care nu-l poți uita. Nu degeaba spunea celebra actriță Audrey Hepburn că fetele care zâmbesc sunt mai frumoase.

S-ar putea să te intereseze și: Surorile Gheorghe, apariție de Hollywood, alături de mama lor! „Prima dată în formulă de 3 la un eveniment”

Elena Gheorghe are toate calitățile posibile, iar anii s-au așternut frumos peste vedetă. Cântăreața întoarce toate privirile oriunde își face apariția. 

Vezi și: Care este secretul relației Elenei Gheorghe cu soțul ei, Cornel

Artista pare să se fi bucurat din plin de momentul festiv! Ea a petrecut două nopți la rând. Dacă în prima zi a ales o ținută mai sport, în doua zi a purtat o rochie cu crăpătură și un decolteu generos.

Elena Gheorghe, apariție răvășitoare! „Da, e mișto tare la 37 de ani”

Pe frumoasa artistă a prins-o vârsta de 37 de ani în vacanță. Elena Gheorghe se află în Belek, Turcia, alături de soțul ei și de cei doi copii. 

La fel de interesant: Elena Gheorghe își deschide sufletul. De ce tatăl ei vine rar la concerte

Elena Gheorghe a purtat blugi scurți și un decolteu generos în seara când a celebrat 37 de ani

Cele două clipuri postate pe Instagram s-au bucurat de multe de aprecieri. Vedeta le-a mulțumit fanilor și le-a transmis că viața „e mișto tare la 37 de ani”.

Vezi și: Surorile Gheorghe, apariție de Hollywood, alături de mama lor 

Elena Gheorghe arată superb la 37 de ani, dar vrea să mai slăbească

Deși arată impecabil, Elena Gheorghe a dezvăluit că și-ar dori să dea jos câteva kilograme pentru a ajunge la greutatea pe care și-a propus-o. Iată ce a povestit pentru Click! cu o lună înainte să împlinească 37 de ani.

 „Încerc să mă mențin în formă! Îmi doresc să mai dau jos două kilograme, eu mă simt perfect undeva la 49-50 de kilograme, dar având în vedere ce urmează zilele viitoare și cât de aglomerați o să fim cu concertele, sigur că o să fie ușor să scap de ele”, a declarat Elena Gheorghe.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe