Ema Uta e noua Carmen Pleșea! Și-a luat șarpe să-l crească: „Este atât de sexy! În cinci ani va avea doi metri!”

6 octombrie 2024 10:04   Vedete românești

Ema Uta este a doua Carmen Pleșea! Fosta iubită a lui Alex Bodi este mare iubitoare de reptile, drept pentru care și-a achizițonat, recent, un pui de șarpe. 

Ema Uta iubește reptilele așa că a decis să-și cumpere, recent, un pui de șarpe de toată frumusețea. De cum l-a adus acasă, Ema i-a făcut culcuș reptilei și nu mai încetează în a-l răsfăța.

Make-up artistul s-a pozat cu micuțul pui de șarpe pe nume Kaa, spre stupefacția fanilor. 

Deși șarpele este acum de dimensiuni mici, Ema Uta a mărturisit pe rețelele de socializare că reptila ei va crește până la 2 metri în următorii cinci ani. 

„Azi devin mămică! Faceți cunoștință cu fetița mea, Kaa. În cinci ani va avea doi metri! Este atât de sexy!” a scris Ema Uta pe Instagram, în timp ce șerpișorul i se încolăcea drăgăstos după gât.

Ema Uta tocmai ce a ieșit dintr-o relație tumultuoasă cu Alex Bodi, care o ceruse de soție pe o plajă exotică. Cei doi s-au despărțit cu scandal și, deși Bodi mai plânge și acum după ea, Ema nu a mai vrut să mai revină în brațele omului de afaceri din Mediaș. 

Carmen Pleșea s-a retras din show-biz după ce șarpele ei Kaa a murit 

Curios este că fosta iubită a lui Alex Bodi i-a dat același nume șerpisorului precum deja vestita Carmen Pleșea

Fosta iubită a lui Costin Mărculescu, a părăsit de mult show-biz-ul. Ea s-a retras la puțin timp după ce șarpele său Kaa s-a stins din viață. Reptila devenise și ea celebră în show-biz. Carmen îl lua pe Kaa împreună cu ea la petrecerile mondene, acesta jucând și în numeroase videoclipuri ale unor artiști autohtoni.

La un moment dat, Carmen a declarat presei că era atât de apropiată de reptila ei încât dormea cu ea în pat noaptea fără nici un pic de frică. 

Mai multe