Îți mai aduci aminte de Carmen Pleșea, femeia care umbla prin televiziuni cu șarpele la gât? Azi e complet transformată

Ultima actualizare:

Cu siguranță, cu toate că nu ai mai văzut-o de ani buni, nu ai cum să o fi uitat pe fosta iubită a lui Costin Mărculescu, Carmen Pleșea. Acum 10 ani, aceasta umbla la gât cu un piton, indiferent de unde se ducea, chiar și la evenimentele mondene. 

Carmen Pleșea în vremurile când adora extravaganța. Foto: Click.
Carmen Pleșea în vremurile când adora extravaganța. Foto: Click.

Însă, acum aceasta este foarte schimbată, ți-ar fi imposibil să o recunoști dacă ai vedea-o pe stradă. Ajunsă la vârsta de 56 de ani, Carmen Pleșea a renunțat la convingerile extravagante și la showbiz și a ales un alt drum, cel al apropierii de Dumnezeu. Deși se spune că oamenii nu se pot schimba, Carmen Pleșea este exemplul care vine să demonstreze contrariul. Așa că, oricât de ireal v-ar părea, ea e cu totul alt om.

Cu toate că nu e ușor să-ți schimbi în această manieră viața, mai ales dacă ne gândim că avea tot ce-și dorea: o carieră frumoasă în modelling, era în atenția tuturor și toată lumea o ținea minte pentru că la fiecare apariție a ei ea ieșea în evidență cu ceva. Însă, ce a făcut-o oare pe Carmen Pleșea să renunțe la un astfel de stil de viață atât de râvnit și să devină credincioasă? 

O traumă au îndreptat-o spre Dumnezeu

 Să fie doar vârsta sau să fi traversat episoade care au marcat-o emoțional atât de puternic încât a simțit că unicul care o poate ajuta este Dumnezeu? Se pare, conform apropiaților ei, că a suferit o traumă. Însă, cert este faptul că ea nu mai este femeia care a fost. Silueta de invidiat este de mult apusă, coafurile sofisticate nu se mai regăsesc în alegerile ei și machiajurile stridente nici atât. 

Fără pic de machiaj și cu părul natural

Carmen Pleșea, alături de două prietene.
Carmen Pleșea, alături de două prietene.

Ultimele fotografii de pe rețelele de socializare sunt de acum 4 ani și sunt chiar din curtea unei biserici. Codițele afro nu mai sunt, părul este natural, iar pe chip nici urmă de machiaj.  

A suferit mult, în urma cu mai mulți ani, după ce a pierdut o persoana pe care o iubea enorm. Iubitul ei, un Italian, la care ținea enorm, a murit în brațele ei. De-atunci ea nu a mai putut iubi, și nici acum nu are o relație stabilă cu cineva”, a povestit acum câțiva ani un amic al ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net