Emily Burghelea și-a uimit fanii cu o nouă schimbare de look, după tragicul accident. „Arăți ca o adolescentă”

6 august 2024 5:54   Vedete românești

Emily Burghelea încă își revine după accidentul grav pe care l-a suferit în vacanța din Mauritius, la începutul lunii iulie. Acum, că rănile de la cap i s-au mai vindecat, cunoscuta influenceriță și-a uimit fanii și și-a făcut o schimbare inedită de look.

Emily Burghelea a fost la un pas să-și piardă viața, după ce a fost implicată într-un groaznic accident rutier, în Mauritius, Africa, la începutul lunii iulie. Cunoscuta influenceriță se afla în taxi, împreună cu nașa ei, când mașina s-a izbit violent de un TIR parcat. Cele două au scăpat ca prin minune cu viață din înfiorătorul accident, în urma căruia autoturismul în care erau s-a făcut zob.

„Moartea ne-a făcut cu mâna. Când închid ochii resimt fiecare moment și mă doboară. Tremur când îmi aduc aminte. Pașii noștri pe lângă moarte nu s-au oprit aici, am fost ghidate de Dumnezeu și lucrurile au luat o întorsătură la care nimeni nu s-ar fi așteptat...”, a povestit atunci vedeta, pe pagina ei de Instagram, acolo unde a publicat și un filmuleț cu întregul incident.

Blondina se află în proces de recuperare, însă, acum că rănile de la cap i s-au mai vindecat, a decis că a venit momentul să își facă o nouă schimbare de look.

Emily Burghelea, schimbare de look

Emily Burghelea a optat pentru o nouă nuanță de păr și breton: „Viața e prea scurtă ca să ne fie frică de schimbări, mereu se spune că tot răul este spre bine, iar eu acum pășesc încrezătoare spre o nouă etapă. New me!”, a scris ea în dreptul imaginilor publicate pe rețelele de socializare.

Bineînțeles, fanii i-au complimentat noua coafură: „Sigur ai trecut de 18 ani? Că din poza asta nu pare!”, „Arăți ca o adolescentă! Îți stă superb, Emily!”, „Parcă ești o altă Emily acum”, „Esti o adevarată MOTIVAȚIE ! Felicitări ție și soțului, care te susține și îți arată iubire în fiecare zi!”, „Ești foarte frumoasă! Parcă ești o fetiță!”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Mai multe