Este Dan Negru un tată zgârcit? Cum reușesc Dan Negru și Codruța să-și educe financiar copiii: „Nu suntem părinții care”

1 august 2024 11:26   Vedete românești

Dan Negru, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune din România, este recunoscut nu doar pentru munca și talentul său, ci și pentru „zgârcenia” pe care a recunoscut că o are. Totuși, cum își educă cei doi copii, Dara și Bogdan, din punct de vedere financiar? 

În cel mai recent interviu oferit presei, Dan Negru a făcut o serie de dezvăluiri legate de viața de familie. El și Codruța au devenit soț și soție în urmă cu ani de zile și își cresc liniștit și frumos cei doi copii pe care îi au. 

Dan Negru: „Nu suntem părinții care-și duc copiii la toate cursurile posibile”

Cu toate că mereu are grijă să cheltuiască banii inteligent, Dan Negru mărturisește că cei doi copii sunt „cel mai important proiect” al lui și al Codruței. 

„Am doi oameni în care investesc fără să mă mai intereseze cât costă: Dara și Bogdan, copiii mei. Dar să știi că avem o limită a bunului-simț. Nu suntem părinții care-și duc copiii la toate cursurile posibile, nu le distrugem copilăria încercând să-i facem oameni de știință sau savanți de renume mondial.” - a declarat Dan Negru, într-un interviu viva.ro

Ce spune despre educația financiară a copiilor din România 

Vedeta TV mărturisește că în România copiilor le lipsește total educația financiar. Cum este promovat acest concept în țara noastră și ce greșeli consideră că a făcut televiziune, aflați din următoarea declarație:

„Educația financiară a copiilor lipsește total în România, și asta se va vedea în anii care vin. Și noi, televiziunile, am greșit când am pus să prezinte programe financiare, să ne dea lecții financiare la TV niște analiști care nu au fost ei în stare să-și aranjeze viața financiară. Nu poți să pui un gras să te învețe cum să slăbești. Online-ul e la fel de nepregătit, am văzut podcasturi financiare prezentate de oameni fără niciun succes financiar în viață. James Cramer e cel mai popular analist financiar de la CNBC după ce a făcut juma de miliard pe bursă. Ai noștri, rupți în fund, ne învață să facem bani la TV sau în podcasturi.” - a conchis acesta, pentru sursa amintită. 

Mai multe