Este pe drum! Ana Maria Păcuraru este însărcinată!

26 ianuarie 2022 6:42   Vedete românești
Ultima actualizare:

În urma unei postări pe pagina ei de Instagram, Ana Maria Păcuraru a făcut anunțul privind viitorul ei copil îmbrăcată într-o rochie albă, cu mâinile în jurul pântecului.

Anunțul a luat pe nepregătite fanii acesteia de pe Instagram, care nu s-au dat în spate de la urările de bine ce au fost îndreptate către familia acesteia. Bineînțeles, toate cele 790 de aprecieri a postării sunt direct adresate familiei Păcuraru și viitorului lor copil.

Anunțul a fost făcut prin intermediul unei postări pe Instagram

Vedeta a transmis anunțul îmbrăcată într-o rochie de culoare albă, elegantă, în timp ce mâinile acesteia se aflau în jurul pântecului. Descrierea postării de pe Instagram fiind „Breaking News: baby in the oven”. 

Printre cele zecile de comentarii de felicitări pe care aceasta le-a primit de la fani, mai multe vedete și-au rupt din timpul lor pentru a se bucura alături de Ana Maria Păcuraru de acest eveniment important. La postarea acesteia, chiar și Adelina Pestrițu i-a lăsat un comentariu acesteia, transmițându-i toate gândurile bune și i-a urat acesteia felicitările binemeritate.

Altele, au fost mult mai expresive, unul dintre comentariile pe care fanii acesteia i l-au lăsat sunând așa: „Felicitări de 1 mil de ori! Fericire si sănătate maxima sa aveți! Te imbratisez tare tare tare!” sau „O binecuvântare minunată! Sarcină ușoară și multă sănătate!”. Chiar și așa, postarea a reușit să strângă toate inimioarele virtuale posibile pe internetul românesc, mulți dintre urmăritorii vedetei de televiziuni dorind să-și afișeze bucuria pentru sarcina acesteia. 

Vedeta este Talk-show host la emisiunea de la Realitatea Plus TV, iar contul ei de Instagram 4,818 de urmăritori. De asemenea, chiar și pagina de Instagram a televiziunii au fost alături de Ana Maria Păcuraru, transmițându-i toate gândurile bune prin intermediul unei postări cu dedicație, unde alte 41 de persoane au fost alături și i-au trimis toate felicitările vedetei. Contul de Instagram al televiziunii are peste 17.000 de urmăritori.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Mai multe