„Eu te-am făcut, eu te omor!” Laura Cosoi, foc și pară din cauza părinților care le adresează copiilor vorbe dure

19 iunie 2024 10:20   Vedete românești

Laura Cosoi (42 de ani ) se pregătește să devină mămică pentru a patra oară. Vedeta va naște curând, însă nu se poate bucura de fericitul eveniment, așa că a ținut să transmită un mesaj important în mediul online. Actrița a atras atenția părinților în privința modului în care își educă copiii.

Laura Cosoi, mesaj pentru părinții care le dau copiilor replici tăioase

În trecut, Laura Cosoi a mai deschis subiectul despre relația pe care o are cu fiicele sale și a mărturisit că  încearcă să le fie alături micuțelor și să discute cât se poate de deschis cu ele. Recent, într-o postare pe care a publicat-o pe rețelele de socializare, actrița a abordat o parte mai delicată a parentingului.

Mai exact, aceasta a subliniat faptul că unii părinți aleg să le adreseze copiilor lor vorbe dure, care mai târziu vor avea un impact negativ asupra vieții lor. Astfel, vedeta a enumerat câteva replici tăioase adresate celor mici și le-a cerut părerea urmăritorilor ei, în acest sens.

„Eu te-am făcut, eu te omor” / “Bătaia e ruptă din rai.” “ Lasă că iți dau eu ca să ai de ce să plângi!” “Când vei fi la casa ta vei face cum vrei tu, pana atunci faci cum zic eu!” ….de câte ori am auzit noi în copilăria noastră aceste expresii și de câte ori ne surprindem că ne vin la gură fără să ne dăm seama că ceea ce spunem nu are legătură cu copilul nostru, ci cu noi?

Sunt curioasă, câți dintre noi înțeleg impactul acestor vorbe? Și ce vorbe dintre cele pe care le-am tot auzit și ne-au format ar fi mai bine să ștergem “cu buretele”, ce putem păstra, sau ce punem în loc?”, a scris Laura Cosoi în mediul online.

Laura Cosoi, despre a patra sarcină și pierderea mamei ei

Laura Cosoi nu s-a așteptat nicio clipă să devină mămică pentru a patra oară, mai ales că are o vârstă destul de înaintată. Pe de altă parte, vedeta PRO TV susține că soțul ei, Cosmin Curticăpean și-a dorit extrem de mult să fie un tată cu 4 copii. Mai mult, aceasta a mărturisit că a rămas însărcinată chiar în perioada în care mama ei s-a stins din viață. 

„O surpriză ținând cont de vârsta pe care o am! Am 42 de ani, am rămas însărcinată la 41 într-o perioadă foarte grea a vieții mele, în care nu m-am așteptat să se mai întâmple! Când mă întrebai, spuneam că îmi mai doresc un copil! Cosmin și-a dorit foarte mult, s-a și exprimat în sensul acesta! Eu ziceam că o să se întâmple dacă vrea Dumnezeu!

Cumva, cred că în mintea mea a fost ideea că sunt înaintată în vârstă și nu se va întâmpla! Și el are 48 de ani, nu suntem la prima tinerețe. Dată fiind situația în care mă aflam, cu tot contextul, a fost o surpriză superbă! Am plănuit copilul, ni l-am dorit foarte mult, dar am fost surprinși că s-a întâmplat! Nu îți iese tot timpul!

Mi se pare că mama e în continuare cu mine! Nu mi se pare că nu mai este când vorbesc de ea! Atunci, mi se pare că acest copil îmi dă energia de care am nevoie ca să pot să fiu în regulă și pentru celelalte fetițe!”, a mărturisit Laura Cosoi pentru Ego.ro.

Mai multe