Femeile cu care s-a iubit Cătălin Scărlătescu. Cum l-a poreclit Doina Teodoru după ce a aflat de relațiile pe care le-a avut în trecut

6 octombrie 2024 11:41   Vedete românești

Cătălin Scărlătescu a avut o viață amoroasă extrem de tumultuoasă de-a lungul timpului, dar și extrem de discretă. Chef-ul s-a iubit cu mai multe femei înainte să o cunoască pe Doina Teodoru și a primit chiar și o poreclă în acest sens.

Cătălin Scărlătescu s-ar fi iubit cu Gina Pistol

În anul 2017, s-a zvonit că Gina Pistol și Cătălin Scărlătescu ar avea o relație, mai ales că erau des văzuți împreună. Un an mai târziu, juratul de la „Chefi la cuțite” a cerut-o de soție pe celebra prezentatoare TV, însă totul a fost doar o farsă. Nu a trecut mult timp până când acesta a fost văzuți în prezența unei blonde, în timp ce o săruta. Aceasta a participat apoi la emisiunea pe care el o juriza, iar ulterior a apărut la emisiunile de divertisment de la Antena 1. În cele din urmă, relația lor a luat sfârșit.

Doina Teodoru nu a avut încredere în Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au surprins o țară întreagă atunci când au au apărut în public ca un cuplu. Actrița spunea în cadrul emisiunii culinare de la Antena 1, că îl privește pe iubitul ei ca pe un mare „crai” și că la început a fost puțin sceptic în privința lui.

„Cei din jur au spus că suntem o combinație cel puțin bizară. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca noi doi să fim împreună. Nici noi nu ne-am fi așteptat să fim împreună. Într-adevăr am auzit că a fost un mare crai și asta m-a ținut un pic pe loc, pentru că eu căutam o relație serioasă.

A insistat foarte mult, ca să mă asigure că-și dorește ceva serios. Iar relația a evoluat incredibil de frumos. La un moment dat, a declarat că el cucerește femeile cu sinceritatea lui și că ultima armă este gătitul.

 Dacă femeia nu cedează în niciun fel, îi gătește. Eu nu știu ce să-nțeleg, pentru că mie mi-a gătit de la a doua întâlnire, deci presupun că a fost pus în dificultate rău de tot“, spune ea.

„Gara de Nord”, porecla pe care Doina Teodoru i-a dat-o lui Scărlătescu

Doina Teodoru l-a cunoscut pe Cătălin Scărlătescu în Vama Veche, în timp ce ea avea o altă relație, iar el era un Don Juan printre femei. Tânăra i-a dat și o poreclă iubitului ei, inspirată din relațiile pasagere pe care le-a avut de-a lungul timpului. Astfel, ea l-a numit „Gara de Nord”.

„Pe Cătălin l-am cunoscut acum două veri, în Vama Veche. Eu eram cu cineva, el era cu mai multe. Toate relații «serioase», așa le numește el. Dar, vă spun, la câte relații pasagere a avut Cătălin, puteți să-i spuneți Gara de Nord. Nu-i spun Aeroportul Henri Coandă, pentru că a avut doar câteva «zboruri interne», E un naționalist convins.

Prima oară m-a invitat să luăm masa, a doua oară a vrut să-mi gătească cina. Am înțeles aluzia, am acceptat, mai ales că eram aproape convinsă că nu știe se face. Înainte de asta, i-am zis că-mi plac organele. N-a înțeles, așa că mi-a gătit o inimă de bou“, a dezvăluit Doina Teodoru cu ani în urmă.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru sunt împreună de 3 ani și își doresc ca povestea lor de dragoste să dureze o viață întreagă, chiar dacă există o diferență de vârstă de 17 ani între ei. Cei doi vor, de asemenea, să devină părinți și să facă nunta, însă nu au stabilit o dată exactă a evenimentului cel mare. 

Mai multe