#Exclusiv Click!

Fetița Adinei de la Heaven a împlinit 5 ani! Artista a sărbătorit-o în avans!

4 septembrie 2024 11:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

Adina Postelnicu din trupa Heaven are acasă o adevărată minunăție de fetiță. Se numește Zaynab-Maria și tocmai ce a împlinit 5 ani. Artista a sărbătorit-o puțin în avans înainte de a pleca cu toată familia într-o vacanță în Bulgaria, la mare, așa cum i-a promis fiicei sale că se va întâmpla de ziua ei.

„Am avut o zi superbă! La muuuuuulți ani cu sănătate, Sufletul Meu! Îți mulțumesc pentru toată dragostea pe care mi-o porți. Te iubesc nespus de mult! Zaynab- Maria #5ani", a notat Adina Postelnicu pe Facebook.

„Am trecut la altă ligă"

Întrebată de Click! ce cadouri i-a pregătit fetiței sale cu ocazia împlinirii celor 5 ani, Adina Postelnicu ne-a povestit că se află acum în Bulgaria, acolo unde o va mai sărbători încă o dată pe micuța ei frumoasă, chiar de ziua ei.

„Noi am venit acum pentru câteva zile în Bulgaria. Stăm o săptămână aici, am prins și ziua ei și a lui Glance, care e azi. O să facem petrecerea mare duminică, cu toți copiii, prietenii, familia, pentru că mâine e și ziua mamei mele.

Am sărbătoriți unul după altul. Ea pe 3, Glance pe 4, mama pe 5 și  petrecerea mare pentru toată lumea este duminică. A primit și aici cadouri, Zaynab și-a făcut o prietenă, am petrecut aseară împreună, a primit cadouri de ziua ei, cei de la hotel ne-au făcut o surpriză, am primit și un tort și aici a fost o mini petrecere, am marcat momentul cumva. Sâmbătă ne întoarcem acasă și duminică petrecem", ne-a povestit Adina de la Heaven care este foarte încântată de fetiță ei. Zaynab va mai primi multe cadouri. A devenit deja o tradiție ca în fiecare an de ziua ei, artista să îi cumpere câte o bijuterie cu diamant.

„De la noi va primi mai multe cadouri duminică. Primul cadou a fost vacanța asta mare pe care nu  am apucat să o facem toată vara dar i-am promis că de ziua ei o să mergem la mare și ne-am ținut promisiunea. Urmează și alte cadouri. Își dorește petrecere cu Wednesday, vrea să fie Wednesday anul ăsta. Se pare că am trecut la altă ligă. Am scăpat de Minnie și am trecut direct la Wednesday.

O să avem vreo 50 de invitați, 30 de părinți și vreo 20 de copii. De la mine, Zaynab primește în fiecare an câte o bijuterie, îi iau  câte o bijuterie cu diamante pentru colecția ei când o să fie mare, ăsta e cadoul meu pentru ea! O să primească mai multe de la ceilalți din familia noastră și invitații de la petrecere", a mai adăugat artista care se bucură acum de o vacanță cu întreaga familie în Bulgaria.

Mai multe