Ce surpriză aniversară i-a pregătit Adina Postelnicu de la Heaven nepoțelului său

#Exclusiv Click!

Adina Postelnicu din trupa Heaven este foarte legată de nepoțelul ei, Maxim, fiul surorii sale, Roxana. Și pentru că a fost ziua lui de naștere, artista a vrut să îi facă o surpriză și i-a organizat o petrecere pe cinste chiar în locul unde băiatul a visat că își va face ziua.

Pe 27 aprilie a fost ziua de naștere a nepoțelului meu, Maximilian Andrei. A împlinit 8 ani și  i-am făcut cadou aniversarea, petrecerea în sine. Destiny Parc a fost singurul loc în care și-a dorit să își serbeze ziua de naștere așa că ne-am mobilizat să îi facem pe plac. E un loc superb, în care copiii își dezvoltă imaginația, cu multe meserii, învață cum să câștige bani, îi stimulează să învețe.  El și fiica mea, verișoara lui practic, se înțeleg foarte bine, sunt ca frații. Maxi e cel mai bun prieten al lui Zaynab, ea spune că el este fratele ei, au crescut împreună încă din primul moment în care am venit de la spital. Eu am locuit o perioadă cu sora mea și cu mama și Maxi venea în fiecare dimineață, cu ochii lipiți de somn la ea, în pat. Apoi ne-am făcut casa, duplexul împreună, și au fost nedespărțiți.

Acesta a fost cadoul din partea mea pentru ziua lui pentru că el și-a dorit foarte tare să facă acolo.  A avut invitați colegii lui de școală și prietenii cei mai buni, 22 de copii, a primit multe cadouri, e pasionat de lego, face legouri grele, s-a bucurat. Tortul a fost cu TNT, din Minecraft, altă pasiune de-a lui, iar noi am fost fericiți cu toții pentru că s-a distrat foarte tare de ziua lui”, ne-a mărturisit Adina de la Heaven pentru Click!

Vrea să își facă fiica actriță

Pentru că fiica ei de 4 ani și 8 luni, Zaynab Maria, este foarte talentată de mică, Adina Postelnicu se gândește să o înscrie la un moment dat și la niște cursuri de actorie pentru a-i dezvolta din plin această latură artistică și creativă.

Zaynab are 4 ani și 8 luni, toată ziua  cântă și dansează, asta face  de când s-a născut. Cred că o să fie actriță și pentru că noi în fiecare zi jucăm alte roluri, eu sunt cineva, ea altcineva,  vreau s-o dau la cursuri de actorie, îi place foarte tare treaba asta”, ne-a mai povestit Adina care se menține într-o formă fizică de invitat.

Artista merge de trei ori pe săptămână la sală, are un regim de viață bine stabilit iar în paralel cu muzica se ocupă de firma ei de evenimente.

Merg la sală de 3 ori pe săptămână, sunt mereu în priză, am evenimente, concerte, am firma mea de organizare de evenimente și muncesc în fiecare zi. Eu sunt la dietă dintotdeauna, a devenit un regim de viață, nu consider că trebuie să mai țin dietă acum. Mă mențin cu grijă mare la alimentație, sport, tratamente faciale, masaje, am grijă de mine”, ne-a mai spus cântăreața care a planificat deja și două vacanțe de familie, una alături de fiica ei și soțul ei, Glance, și una cu fetele, ea, fiica ei, Zaynab, sora și mama ei dar și câteva prietene.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Raisi agentia Tasnim jpg
image
image
image
image
image
image
banner ramona manole png
După un duel dur cu Zanni, Ștefania Ștefan a fost eliminată de la „Survivor All Stars 2024”
reghecampf si corina caciuc jpg
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net