Cum se simte Adina de la Heaven după operația de micșorare a sânilor! „Pot să fac și eu sport ca lumea...”

#Exclusiv Click!

Anul acesta, pe 13 martie, Adina Postelnicu (44 de ani) din trupa Heaven și-a făcut un super cadou. Artista a decis că este momentul să își micșoreze sânii și la 24 de ore de la fericita intervenție era deja acasă cu acordul medicului sau estetician. 

Operația a durat atunci mai puțin de 3 ore, iar Adina de la Heaven și-a îndeplinitul visul la care spera de 20 de ani, acela de a avea sânii mai mici și a scăpa astfel de mai multe inconveniente, printre care și de durerile de spate. Acum artista este chiar super fericită pentru alegerea pe care a făcut-o și se simte extrem de bine în pielea ei!

Adina, cum te simți acum după operația de micșorare a sânilor?

Unii oameni nu se mai duc să își mărească ci să își micșoreze! (râde)

Da, sunt super OK și chiar vreau să îi mulțumesc foarte mult domnului dcotor Bortolini. Sincer, și când semnam contractul și mă gândeam,  intru sau nu intru... A venit și m-a întrebat: „Ce faci? Hai la operație că n-avem timp!”.

Îl iubesc pe domnul doctor pentru că tot timpul mă impulsionează, „Hai, vin-o să mai facem un tratament!”, vine iarna, vine vara, vine primăvară, ne-am și împrietenit cu copiii, avem copii de aceeași vârstă.

E mai bine cu sânii mai mici? Nu ai regrete?

Nu vezi ce dreaptă merg acum? Păi înainte mergeam așa, mai înclinat, dacă te uiți pe filmările pe care  le-am făcut anii trecuți... Da, clar! Mi-a luat o greutate de pe umeri la propriu, nu la figurat! Am scăpat de durerile de spate, pot să fac și eu sport ca lumea, să nu mai pun și sutien și 7 bustiere. Sunt ok, sunt foarte bine acum!

Următoarea intervenție estetică? La ce te mai gândești?

Nu mai fac, pentru că nu mai am nevoie, zic eu! Tratamente fac, pentru că le fac de la 20 și ceva de ani și probabil că asta m-a ajutat să nu îmi arăt cumva vârsta, spun eu. Este foarte important pentru orice femeie! Nu vorbesc neapărat de injectări dar despre hidratare și alte tratamente, sunt bune și trebuie să începem din timp, ca să ne menținem frumos!

Tocmai asta spuneam, că parcă întinerești!

Păi asta e, am o viață ordonată, fac sport, nu pierd nopțile. Contează și lucrurile astea, se văd în timp. 

Ce tratamente caută  acum femeile  în clinicile estetice

În sezonul de toamnă femeile sunt interesate mai mult de tratamnentele de hidratare ale pielii.

„În primul rând acum pentru femei facem partea de hidratare pentru că urmează sezonul rece în care pielea e deshidratată și încercăm să o hidratăm cu acid hialuronic, cu tot felul de cocktailuri de mezoterapie și diverse lucruri. Pentru calitatea pielii avem și partea de aparatură, de hidratare facială și de curățare.

În ultima perioadă se mai renunță la moda exagerărilor, trendul este natural, chiar dacă punem implanturi, acestea să fie de o dimensiune rezonabilă, mai natural și mai frumos. Și domnii apelează la servicii de chirurgie estetică, undeva la 20% din pacienți sunt bărbați, ceea ce e un procent destul de mare. Își doresc botox, acid hialuronic, chiar și operații, încep să aibă grijă de ei...”, ne-a mărturisit medicul estetician specialist al Adinei Postelnicu, doctor Alin Bortolini.

Și Dana Săvuică și-a micșorat sânii

Tot în luna martie a acestui an, dar pe data de 22 martie, Dana Săvuică (53 de ani) intra și ea tot într-o operație de micșorare a sânilor și a povestit atunci despre alegea ei pe Instagram.

"După ceva timp de gândire am ajuns să fac acest pas. La +50 când ai sâni naturali există avantaje și dezavantaje. Avantajul e că ai un decolteu frumos și că ești admirată deopotrivă de femei și de bărbați. Formele corpului meu au fost perfecte pentru perioada când am fost model și pot spune că multe ținute îndrăznețe au fost defilate sub privirile a mii de oameni. Nu mai zic de condiția absolut obligatorie ca să realizezi un pictorial, aceea că trebuie să stai bine la capitolul sâni frumoși. Dezavantajul sânilor naturali  este că înaintarea în vârstă și menopauza își lasă amprenta în timp, sânii se luptă cu forța gravitațională, devin mai grei, încep dureri cervicale, ai stări de oboseală, nu mai stau hainele bine pe tine. Sănătate, estetică și puțin vanitate... Așa că am ales să pornesc  pe acest drum cu Dr.Dameh, care nu numai că îmi inspiră încredere, îmi dă un vibe bun și a dovedit prin multiplele operații că este un artist. Azi fac intervenția de reducție și lifting a sânilor. Urați-mi succes!", a mărturisit Dana Săvuică, în ziua operației, pe social media. Acum vedeta este extrem de mulțumită de sânii ei mai mici dar și de felul în care se simte și arată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net