Fiica Anamariei Prodan, în latex din cap până în picioare! Cum și-a eclipsat mama

12 mai 2022 20:13   Vedete românești

Click! a surprins-o pe Anamaria Prodan cadrul unui eveniment, alături de fiica ei cea mare, Sarah Dumitrescu, și de fiul ei din relația cu Laurențiu Reghecampf, Laurențiu Jr. De data aceasta, impresara a fost eclipsată de tânăra de 22 de ani, care a bifat o apariție îndrăzneață!

De-a lungul timpului, admiratorii familiei Anamariei Prodan au susținut că fiica ei cea mare, Sarah, ar fi copia fidelă a mamei ei, cele două semănând, într-adevăr, destul de mult. Se pare însă că tânăra nu doar că a moștenit trăsăturile fizice ale mamei ei, ci i-a preluat și pasiunea pentru ținute extravagante și luxuriante.

Fiica Anamariei Prodan, în latex lucios din cap până în picioare

În cadrul unui eveniment marca Anamaria Prodan, impresara și doi dintre cei trei copii ai săi, Sarah și Laurențiu Jr. (Bebeto), au pășit pe covorul roșu, deloc reținuți în fața camerelor de luat vederi.

În timp ce Anamaria a purtat o rochie până în pământ, cu guler și o crăptură doar cât să îi permită să se deplaseze fără probleme, fiica ei, Sarah, a fost apariția serii. Așa cum am menționat, se pare că apetitul pentru outfit-uri „periculoase” e moștenire de familie, cu toate că Bebeto se află într-o zonă „safe” momentan, însă urmează să vedem când va mai crește!

Îmbrăcată cu o salopetă din latex lucios, de culoare neagră, și machiată strident, tânăra a reușit să o eclipseze pe Anamaria Prodan, care a optat de această dată pentru o ținută destul de „cuminte”, lăsând-o pe fiica ei în prim-plan. Outfit-ul îndrăzneț nu a făcut-o pe Sarah să fie deloc nesigură pe ea, aceasta pozând încrezătoare în fața camerelor de fotografiat.

Ca să facem o paralelă între ținutele impresarei, v-o mai amintiți pe Anamaria Prodan în rochia transparentă de la VIVA Party?

Vezi și: Anamaria Prodan fără sutien în cea mai transparentă rochie. Cum a apărut după ce a slăbit 17 kg

Amintim că Anamaria Prodan are două fiice din mariajul cu Tiberiu Dumitrescu, pe Rebeca și Sarah. Impresara și fiica ei cea mare par două surori, nicidecum mamă și fiică, având în vedere că există o asemănare fizică impresionantă.

Sarah Dumitrescu, îndrăgostită de baschet

Sarah Dumitrescu a dezvoltat, la rândul ei, un stil provocator, știind cum să își pună în valoare calitățile fizice, moștenind și pasiunea pentru haine și accesorii de „fițe” a mamei ei.

Tot de la impresară a preluat și dragostea pentru sport, Sarah fiind cooptată încă de la 18 ani într-o echipă de baschet feminin din SUA, acolo unde s-a și stabilit de ceva vreme. În urma unei accidentări, a fost însă nevoită să abadoneze o perioadă sportul, însă nu a renunțat la pasiunea sa. În prezent joacă pentru altă echipă și a fost acceptată și la Cal Poly Women's Basketball, o școală specializată în acest domeniu.

Citește și: Fiica cea mare a Anamariei Prodan, transformată de tatuaje și filtre! Schimbare de look la doar 22 de ani

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Mai multe