Fiica Andreei Berecleanu s-a pozat în sutien, într-un parc din Londra! Ce comentariu i-a trimis fratele ei

23 aprilie 2022 9:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fiica Andreei Berecleanu, Eva Zaharescu, face ce face și se pozează în mod provocator! Tânăra și-a obișnuit deja admiratorii cu astfel de fotografii, iar acum nu mai poate da înapoi de la rolul de „femeie fatală” pe care vrea să și-l însușească. Iată cum s-a pozat într-un sutien destul de transparent, într-un parc din Londra!

Dacă de curând, la întâlnirea cu întreaga familie din România, Eva și-a păstrat outfit-ul într-o zonă „cuminte”, odată ajunsă în Marea Britanie, tânăra s-a reîntors la alegerile ei vestimentare provocatoare.

Eva Zăhărescu, ținută îndrăzneață, într-un parc din Londra

În cele mai noi imagini publicate pe Instagram, fiica Andreei Berecleanu apare într-un sutien de culoare ciclamen, din dantelă, destul de transparent, cu o cămașă într-o nuanță pastelată pe deasupra.

Fotografiile au fost realizate într-un parc din Londra, acolo unde tânăra studiază în prezent, alegând o facultate în domeniul design-ului. Așadar, nu e de mirare că alegerile sale vestimentare sunt cel mai adesea îndrăznețe și actuale.

Eva Zăhărescu seamănă izbitor de mult cu mama ei în pozele publicate recent, împrumutând multe dintre trăsăturile știristei. Unul dintre comentariile din dreptul postării a venit chiar de la fratele Evei, Petru, care i-a trimis acesteia niște emoji-uri cu fundițe, în timp ce tânăra i-a răspuns cu o inimioară.

Citește și: Poze rare cu familia Andreei Berecleanu! Eva e «topită» după tatăl vitreg, iar știrista îi ajunge fiului ei abia până la umăr!

Fiica Andreei Berecleanu studiază design, dar pe partea de artă, nu de modă, în Anglia, unde locuiește de altfel încă de pe vremea liceului. Și liceul ales de tânără a fost tot unul cu profil artistic, iar asta i-a influențat alegerea, explica mama ei de curând.

„E la design, e foarte fericită cu alegerea făcută. Asta a vrut, pe partea de artă, nu fashion, pe partea de artă – artă, visual design. Ea, pentru că a făcut ultimii ani de liceu la Londra, a fost la artă, a știut deja de acum 4 ani ce va urma, drumul a fost corect.”, declara Andreea Berecleanu.

Citește și: INTERVIU EXCLUSIV Andreea Berecleanu, secrete nespuse la 47 de ani: «Îmi place să mă joc în continuare, cu copiii, dar și cu soțul meu!»

 Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe