Fiica lui Augustin Viziru se transformă în Angelina Jolie. Înfăţişarea de la care nu-ţi poti lua ochii

11 mai 2022 12:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fetița actorului Augustin Viziru, Maria, pare că se transformă, de la o zi la alta, într-o micuță Angelina Jolie.

Actorul Augustin Viziru a decis să înmoaie mai mult inimile fanilor săi, așa că a publicat o nouă fotografie cu fetița lui, Maria, pe contul său personal de Instagram.

Micuța Maria are trăsăturile Angelinei Jolie

Fetița a reușit să strângă aprecierile celor peste 4.000 de persoane care i-au îndrăgit și comentat postarea, aducând doar cuvinte de laudă pentru Maria și l-au felicitat pe Augustin, deoarece dă dovadă că e un tată model, care acceptă și înțelege nevoile unui copil din secolul 21.

Vezi și Amintiri din copilărie cu Augustin Viziru. Cum l-a salvat tatăl de furia polițiștilor: «Pentru mine a fost un zeu. Mă uitam la el ca la soare»

După ce s-a făcut remarcat pentru rolul său ca Aziz bin Hussein el Jsir, din telenovela "Iubire și onoare", în 2010, zece ani mai târziu, visul acestuia s-a împlinit, reușind să aibă o fetiță, pe care și-o dorea foarte mult. În anul 2020, pe data de 14 iunie, Augustin a putut să-și strângă în brațe fetița, care a reușit să strângă zâmbetele familiei, dar și al fanilor de pe Instagram.

În cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru Click!, Augustin Viziru a declarat că nu o să fie niciodată un tată sever cu fata lui, iar nimic din ce o să facă această nu o să-l dezamăgească vreodată. 

"Niciodată în viața asta nu o să fiu sever cu fetița mea. Nu mă poate dezamăgi vreodată în lumea asta, știu de-acum. Și, nici măcar o dată, nu o să fiu supărat pe ea", a declarat Augustin Viziru, pentru Click!.

Citește și Ce a dus la ruptura dintre Augustin și Lucian Viziru?: „Drumurile noastre s-au separat”

Augustin Viziru, printre cei mai importanți actori din industria cinematografică românească

Actorul este recunoscut pentru producțiile „Umbre” și „Faci sau taci”, unde a avut parte de mai multe roluri și funcții importante, pentru a aduce pe micile ecrane unele dintre cele mai bune producții cinematografice românești.

Totuși, popularitatea acestuia a atins cu totul alte culmi când, în 2020, acesta a fost cooptat să participe la emisiunea Survivor România, unde a făcut parte din echipa faimoșilor. Din păcate, în timpul unei probe, acesta s-a accidentat la picior, iar la recomandările medicilor din Republica Dominicană, s-a întors în România.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe