Ilie Năstase are o fiică superbă! Alessia este și frumoasă, și deșteaptă!

27 august 2022 15:17   Vedete românești

Amalia Năstase are toate motivele să fie mândră! Are o fiică inteligentă, talentată și foarte frumoasă. Fosta soție a lui Ilie Năstase a distribuit o imagine în care apare alături de fiica sa și a marelui fost tenismen.

Amalia Năstase a distribuit sâmbătă, 27 august, o fotografie în care apare alături de fiica sa, Alessia. În drepul imaginii, Amalia a scris succint că fiica sa o părăsește temporar pentru că începe un nou an universitar, iar Alessia este studentă la o universitate de prestigiu din Paris, unde studiază arta. 

Citește și: Declarațiile surprinzătoare ale Amaliei Năstase despre Ilie 

Alessia și-a făcut un tatuaj în cinstea tatălui ei 

Alessia Năstase este o tânără foarte talentată. Fiica Amaliei și a lui Ilie studiază arta în Franța și are mult talent la desen, pasiune pe care a descoperit-o încă de când era micuță. În onoarea tatălui său, ea a schițat anul trecut o imagine stilizată care îl înfățișează și a decis să și-o tatueze pe braț.

Cea care s-a mândit atunci cu tatuajul Alessiei a fost chiar mama Amalia, semn că vedeta este deschisă la mine și nu are prejudecăți în ceea ce privește desenele corporale permanente. 

Alessia Năstase a jucat pentru o perioadă de timp și tenis, însă nu a fost, în mod neapărat fermecată de acest sport, fiind mai degrabă pasionată de partea creativă, drept dovadă fiind și cursurile pe care a decis să le urmeze la facultate. 

Vezi și: Ioana Năstase o desființează pe fiica lui Ilie, Charlotte 

Relațiile amoroase ale lui Năstase i-au adus fostului tenismen cinci copii, din relații diferite. Între 2004 și 2010, Ilie Năstase a fost căsătorit cu Amalia Teodosescu, femeia care i-a dăruit două fete. Alessia, fiica lui Ilie Năstase din urma acestui mariaj, este astăzi o tânără în vârstă de 19 ani, care muncește din greu și se descurcă singură departe de familie, în Paris, acolo unde a reușit să obțină o bursă. 

Amalia Năstase este foarte mândră de fiica sa și are numai cuvinte de laudă la adresa ei. Nici Ilie Năstase nu este deloc dezamăgit de tânără și se pare că a rămas fără cuvinte atunci când a aflat că fiica sa a intrat la o facultate renumită din Franța, conform relatărilor Alessiei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Mai multe