Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol împlinește un an. Mesajul de suflet al artistului

9 martie 2022 11:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

Smiley și Gina Pistol sunt în culmea fericirii, azi, 9 martie, deoarece fiica lor Josephine împlinește un an de viață. Artistul și-a împărtășit emoțiile pe rețelele de socializare și s-a arătat recunoscător pentru faptul că micuța intrat în viața lui. 

Este zi de sărbătoare pentru Smiley și Gina Pistol care aniversează ziua de naștere a fiicei lor Josephine, care a împlinit un an. 

Smiley a postat un mesaj impresionant pe contul personal de Instagram în care își manifesta dragostea și recunoștința față de venirea pe lume a copilei, moment care a transformat complet viața părinților ei. 

,,Nu stiu despre altii,dar pentru mine 9 martie nu e ziua barbatului!Josephine implineste azi 1 an!1 an de iubire pura,1 an de cand ne-ai facut pe mine si pe @ginapistol parinti,1 an de cand zambim,ne emotionam si ne bucuram in fiecare zi,1 an de cand viata noastra e mult mai frumoasa pentru ca o privim prin ochii tai!", a scris artistul pe Instagram. 

Josephine a împlinit azi de 9 martie, un anișor, iar faimosul ei tată, Smiley, a publicat o imagine cu fiica lui, poză care a adunat peste 10.000 de aprecieri. 

Smiley și Gina Pistol vor juca într-un film împreună

Smiley și Gina Pistol și-au început relația în urmă cu aproape cinci ani, iar la început ce doi nu se afișau niciodată la evenimente publice împreună, astfel că toată lumea a crezut la început că este vorba doar de o idilă trecătoare. 

Mai mult, cei doi erau foarte discreți cu relația lor și erau văzuți împreună destul de rar, astfel că nimeni nu și-a imaginat că Smiley și Gina Pistol ar urma să aibă chiar și un copil împreună. 

Cuplul Gina Pistol - Smiley a devenit din ce în ce mai solid, astfel că după trei ani de relație, cei doi au devenit părinții micuței Josephine. 

Fanii vor fi încântați să-l vadă pe Smiley și în postura de actor în filmul ,,Odată pentru totdeauna", regizat de Iura Luncașu, în care va juca alături de Gina Pistol. 

Filmul a constituit o mare provocare pentru artist, deoarece Smiley se consideră în primul rând muzician. Cu toate acestea, eforturile lui Smiley au dat roade, iar solistul a făcut o treabă excelentă în filmul lui ,,Odată pentru totdeauna". 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Mai multe