Fiica Ronei Hartner, prima aniversare fără mama sa. Ce a făcut Rita Sumayla în ziua în care a împlinit 16 ani

12 ianuarie 2024 11:44   Vedete românești

Fiica Ronei Hartner este copleșită de durere. Rita Sumayla a împlinit de curând 16 ani, fiind prima aniversare fără mama sa. Cea mică a avut o relație extraordinară cu Rona, artista mărturisind de multe ori că sunt cele mai bune prietene. Rona și-a dorit tot ce a fost mai bun pentru fata sa, i-a cultivat pasiunea pentru artă, însă în aceloași timp a ferit-o de ochii publicului pentru a se dezvolta armonios. Iată ce a făcut Rita de ziua sa de naștere.

Fiica Ronei Hartner, prima aniversare fără mama sa

Rona Hartner, o actriță iubită pentru rolurile sale din filme și pentru energia sa contagioasă, a încetat din viață, la vârsta de 50 de ani, pe 23 noiembrie 2023, după o lungă luptă cu boala. Calvarul ei a început în 2019, însă un an mai târziu a reușit să iasă învingătoare după lungi tratamente. Dar în vara anului trecut a primit o veste cumplită: o altă formă a acestei boli a reapărut. A fost diagnosticată cu cancer pulmonar în stadiul patru, cu metastaze. În doar câteva luni, boala a răpus-o, iar artista a fost înmormântată pe data de 1 decembrie.

Rona a lăsat în urmă o fiică devastată de durere. Rita Hartner, în vârstă de 15 ani, a aflat cumplita veste după ce a mers la o consultație cu mama ei. Copila a încercat să fie puternică pentru mama sa, dar moartea ei a fost cumplită. Cea mică a rămas în grija bunicii sale și a unchiului din partea Ronei. Cei trei s-au mutat în Franța pentru ca fata să își poată continua studiile. 

Pe data de 5 ianuarie, Rita Sumayla a împlinit vârsta de 16 ani. Au fost primele sărbători și prima aniversare fără mama sa. Copila a refuzat să își serbeze aniversarea fiind copleșită de durere și dor.

„Reon, fratele Ronei, și mama ei, Sabina, au rămas în Franța cu Rita Sumalya. Vineri, pe 5 ianuarie, ea a împlinit 16 ani, dar a refuzat să se serbeze, e prea dureros ce i se întâmplă. Au fost primul Crăciun și primul Revelion fără Rona, prima aniversare fără mama ei

Pentru Rita Sumalya e prea greu, cu toate, una după alta. Nici pentru Reon, fratele Ronei, care s-a mutat din Canada în Franța, pentru a avea grijă de Sumayla, nu e ușor să lucreze la distanță, fiind o mare diferență de fus orar”, spune Dana Cristescu, fosta impresară a Ronei Hartner, potrivit Playtech.ro. 

Fata a vrut să își aline dorul de draga sa mamă, uitându-se la fotografii cu ele două de la aniversări anterioare. 

„Sumalya a căutat fotografiile ei, de la aniversările anterioare, în care, împreună cu Rona, mama ei, se pictau pe față, își făceau șuvițe colorate și făceau prăjituri originale amândouă”, a mai spus Dana Cristescu.

Mai multe