Fiica Roxanei Ciuhulescu și-a luat permisul de conducere la 16 ani! „Am tras și o porție de plâns, am trecut printr-un amalgam de sentimente”

20 martie 2024 10:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

Roxana Ciuhulescu (45 de ani) este mândră nevoie mare de fiica ei de 16 ani, Ana Cleopatra, care a luat zilele trecute permisul de conducere, categoria B1.

Se pare că fiica cea mare a vedetei moștenește pasiunea mamei sale pentru mașini și și-a dorit să obțină permisul după ce a făcut școala de șoferi și a terminat-o cu brio.

Emoții cu carul azi, dar și bucuria este pe măsură! Și cum așchia nu sare departe de trunchi, astăzi, păpușica mea a luat permisul de conducere B1!  Să mai spun că sunt tare mândră de Ana și de instructorul ei, Călin Marian? De emoții, azi am tras și o porție de plâns, am trecut printr-un amalgam de sentimente.

Acum, probabil că vor veni și altele, atunci când va fi responsabilă, pe șosele, așa cum sunt părinții ei și cum a instruit-o să fie și Călin, cel mai bun instructor de adolescenți. Acolo am luat și eu toate categoriile de permis, dar și atestatele profesionale! P.S.: Cu categoria de permis B1, tinerii cu vârsta de minim 16 ani pot conduce vehicule având o greutate proprie de max. 550 kg (de ex AIXAM, Microcar, Chatenet, Yoyo)”, a povestit Roxana Ciuhulescu.

A împlinit 6 ani de la căsătorie

6 ani de la „înmatriculare””, a anunțat Roxana Ciuhulescu pe Facebook la aniversarea căsătoriei cu soțul ei, omul de afaceri, Silviu Bulugioiu. Roxana Ciuhulescu este extrem de fericită și împlinită de când s-a căsătorit și are familia ei.

Singurătatea a îndrumat-o către sport

Roxana Ciuhulescu a povestit în cadrul unui podcast moderat de Daniel Osmanovici ce a determinat-o să se apuce de sport.

Cred că m-am dus către sport și pentru că sufeream foarte tare de singurătate. Tatăl meu murise, mama muncea foarte mult, fratele meu, care era cu 6 ani mai mare ca mine deja golănea, era în lumea lui de băieți, și eu, plictisindu-mă foarte tare și fiindu-mi urât de cele mai multe ori, am descoperit o nouă familie”, a povestit vedeta.

Mai multe