Fiul cel mare al lui Reghe s-a căsătorit cu Asiana Peng! Cum au arătat mirii la cununia civilă

30 august 2024 20:17   Vedete românești

Laurențiu Reghecampf e socru mare! Fiul său, Luca Reghecampf s-a cununat, vineri 30 august, civil cu frumoasa Asiana Peng. Fosta gimnastă a postat primele imagini de la cununie. 

Luca Reghecampf, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, a mers, vineri 30 august, la Starea Civilă alături de aleasa inimii sale, fosta gimnastă Asiana Peng

Cum s-a îmbrăcat Asiana la cununie? 

Cei doi au spus un: „Da!” hotărât în fața ofițerului Stării Civile în prezența a doar câteva persoane, evenimentul desfășurându-se într-un cadru intim. 

Asiana a fost cea care a și făcut publice primele imagini de la cununie, pe contul ei de Instagram. Gimnasta și fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf au strălucit în ziua cea mare. Mignona Asiana a purtat o rochiță de mireasă scurtă, care-i punea în evidență formele perfecte, iar mirele a ales un costum foarte elegant de culoare albastră. 

Luca și Asiana s-au logodit acum doi ani

Luca Reghecampf (23 de ani) și Asiana Peng (23 de ani) au reușit să-și oficializeze relația, după doi ani de la logodna lor. 

Luca a cerut-o pe Asiana de soție în 2022, în ciuda scandalurilor din familie cu care s-au confruntat. 

Mama Asianei, Silvana Peng a atacat atunci, prin intermediul Click!, familia Reghecampf, pe motiv că fata ei trăia în concubinaj cu Luca Reghecampf și că acesta nu ar fi intenționat, de fapt, s-o ia de nevastă.

Asiana Peng a intervenit atunci în tot scandalul iscat, dezvăluind că nu s-a înțeles niciodată prea bine cu mama ei, din cauza căreia a și plecat de acasă și s-a dus să concureze la „Survivor”. 

„Ea vrea musai să mă căsătoresc, suntem ca în poveștile din 1900! Ea pe Luca mereu l-a plăcut.

Nu am făcut nimic, m-am lăsat de gimnastică și mi-am văzut de școală. Am terminat școlile, acum vreau să-mi găsesc un rol în viață, nu să bâzâi.

Din orice face scandal, e bipolară, acum râde, acum te ia la șuturi. Nu îi fac față, îmi ia toată energia. Am citit cărți de psihologie ca s-o înțeleg pe mama. Eu am plecat la Survivor pentru că m-am certat cu ea”, a spus atunci Asiana, pentru Click!

Cine este Asiana Peng?

Mama fostei gimnaste Asiana Peng este româncă, iar tatăl său este chinez. Asiana are 23 de ani și a făcut parte din lotul olimpic al României, numărând nu mai puțin de 50 de medalii în palmares.

A participat la numeroase competiții naționale și internaționale, obținând numeroase titluri la bârnă și la sol, fiind medaliată cu aur la ambele categorii. Ea a participat și la show-ul „Survior România”, competiție sportivă difuzată la acel moment de Kanal D și care s-a desfășurat în Republica Dominicană.

În 2015, Asiana Peng a fost eliminată din lotul de gimnastică, în urma unui scandal. Atunci, mama sa a trimis o scrisoare ministrului Tineretului și Sportului, în care explica la ce a fost expusă fiica sa. Ea a mai vorbit și despre condițiile aspre de la lotul național, dar și despre rasism și corupție.

Mai multe