Fiul Mihaelei Rădulescu, Ayan, a împlinit 20 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis „Diva de Monaco”

2 august 2024 10:28   Vedete românești

Zi plină de emoții pentru Mihaela Rădulescu! Joi, pe 1 august, fiul ei și al omului de afaceri Elan Schwartzenberg, Ayan, a împlinit frumoasa vârstă de 20 de ani, cu doar două zile înainte ca mama lui să-și sărbătorească, și ea, ziua de naștere. „Diva de Monaco” a profitat de această ocazia și a publicat o imagine simpatică pe rețelele de socializare, dar și un mesaj emoționant.

Mihaela Rădulescu, în vârstă de 54 de ani, are cu ce se mândri! Ayan este cea mai mare împlinire a vedetei, iar joi, pe data de 1 august, băiatul a împlinit frumoasa vârstă de 20 de ani. Ea și Ayan au o relație foarte specială, cu toate că îi despart, de multe ori, mulți kilometri, el fiind stabilit în Statele Unite ale Americii.

Cu ocazia zilei de naștere a fiului ei, Mihaela Rădulescu a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare și a publicat o imagine cu totul specială, realizată în urmă cu mai mulți ani, când Ayan era doar un mic băiețel.

Cei mai buni 20 de ani din viața mea”, a scris Mihaela Rădulescu, pe pagina sa personală de Instagram.

Ayan, un tânăr de succes 

În 2022, Ayan a absovit un liceu de renume din SUA, Lawrenceville School, din New Jersey, mama sa publicând atunci imagini de la absovire. Ulterior, tânărul a fost acceptat la două facultăți prestigioase din Statele Unite ale Americii. De asemenea, pe lângă studii, deține centura neagră în Krav Maga, un sistem de luptă ecletic derivat dintr-o combinație de tehnici de karate, judo, box și aikido.

Deși s-a obișnuit extrem de greu cu ideea că fiul ei locuiește peste Ocean, Mihaela Rădulescu se bucură din plin de realizările lui și este tare mândră de el. „El e într-un moment de reuşită, e pe un drum foarte bun, dar eu sufăr pentru că eu eram aia care îi povestea de şcoli în America şi sufăr că mi-am făcut-o singură cu mâna mea”, povestea vedeta cu ceva timp în urmă, în podcast-ul Amaliei Enache.

Sâmbătă, pe data de 3 august, „Diva de Monaco” își va sărbători și ea ziua de naștere. Va împlini 55 de ani.

Mai multe