Dan Bittman, despre relația cu Mihaela Rădulescu: „A fost o nebunie"

Dan Bittman, cunoscutul artist de la Holograf, a dezvăluit detalii despre o poveste de dragoste pasională și intensă pe care a trăit-o cu Mihaela Rădulescu în anii '90, o perioadă în care cele două personalități se aflau la începutul carierelor lor. Relația cu Mihaela Rădulescu, care era departe de statutul de divă pe care îl are acum, a fost caracterizată de Bittman drept o "nebunie" care a fost condimentată cu energia și entuziasmul specifici vârstei tinere.

Dan Bittman. Foto: arhiva.
Dan Bittman. Foto: arhiva.

Între el și Mihaela Rădulescu a fost dragoste la prima vedere

Dan Bittman a mărturisit că între el și Mihaela Rădulescu a fost dragoste la prima vedere. Cu toate acestea, chiar dacă relația lor a fost intensă și pasională, Bittman nu a fost inspirat să compună vreo piesă dedicată Mihaelei, deși a vorbit întotdeauna cu admirație despre ea.

  „Cu Mihaela a fost o nebunie. Cum e ea, aşa, energică, chiar a fost o <coup de foudre (fr. dragoste la prima vedere)>. Vreme, viaţă, tinereţe, na, sunt ani de atunci", a spus artistul pentru adevărul.ro, în urmă cu câțiva ani.    

Bittman a descris frumusețea naturală și energia vibrantă a Mihaelei din anii '90, remarcând faptul că aceasta era o atletă pasionată de gimnastică, cu o prezență fizică și un farmec aparte. El a menționat că această versiune autentică a Mihaelei, în contrast cu imaginea actuală, "tunată", i-a plăcut enorm.

„Multe piese au fost inspirate din ceea ce mi s-a întâmplat"

Întrebat despre câte iubite a avut pe lângă Mihaela Rădulescu, Bittman a subliniat că au existat puține relații pe care le-a trăit cu pasiune, evitând să intre în detalii. Despre Mihaela, el a afirmat că, deși nu i-a dedicat piese muzicale, alte persoane au fost sursa de inspirație pentru compozițiile sale, precum celebrul hit "Să nu-mi iei niciodată dragostea".

Mihaelei, nu. Au fost alte persoane, dar nu pot să intru în amănunte. (râde) Multe piese au fost inspirate din ceea ce mi s-a întâmplat sau ce am văzut la alţii. Am văzut poveşti de dragoste uriaşe şi am simţit că dacă le iei dragostea, le iei tot ce au în viaţă. Aşa s-a născut <Să nu-mi iei niciodată dragostea>. M-am trezit la 4 dimineaţa, am coborât în birou şi am început să scriu. Era ca şi când cineva îmi dicta de undeva de sus".

Pe parcursul anilor, Dan Bittman a vorbit deschis despre această poveste de dragoste și a evidențiat impactul și amintirile speciale legate de Mihaela Rădulescu. El a accentuat faptul că relația lor a fost una intensă și autentică, marcând o perioadă unică în viața lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
cutremur seismograf depositphotos1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net