Flick a șocat pe toată lumea după ce a mărturisit că ar merge cu o coroană funerară în prima zi de școală: „Omule, deraiezi rău”

9 septembrie 2024 9:20   Vedete românești

Flick - Domnul Rimă, pe numele său real Andrei Sebastian Filcea, a dorit să transmită un mesaj în social media care să marcheze începutul noului an școlar. Acesta a postat pe Instagram o fotografie cu o coroană funerară, însă gestul său a fost înțeles greșit și aspru criticat de mulți internauți. 

Astăzi, 9 septembrie 2024, școlile din România și-au redeschis porțile pentru cei aproximativ trei milioane de elevi. Desiguri, nu toți sunt fericiți că vacanța de vară a ajuns la final. Cu toate acestea, mulți au rămas uimiți să vadă cum ar fi întâmpinat Domnul Rimă noul an școlar, dacă ar mai fi fost elev. 

Postarea controversată a lui Flick! 

Pe contul personal de Instagram, soțul Denisei Filcea s-a fotografiat lângă o coroană funerară, pe care era transmis următorul mesaj: „Nu vom chiuli niciodată. Corigențe eterne!”

De asemenea, în dreptul fotografiei, vedeta a lăsat și câteva rime în stilul său caracteristic:

„Dacă din nou elev aș fi,

Așa aș merge-n prima zi,

* Tag un prieten care ar trebui să ducă flori „pe rotund” în prima zi de școală” - a scris Flick, în dreptul imaginii care a creat controverse. 

„Cea mai penibilă glumă”

Cu toate că gestul său a fost făcut în spirit de glumă, nu toți românii au fost de acord cu ea. În secțiunea de comentarii a postării de pe Instagram, unii internauți au fost amuzați, însă alții l-au criticat aspru și au încercat să îi explice că o astfel de glumă este total nepotrivită și nu s-au sfiit să-l pună la punct. 

„Nu prea e bună gluma”; 

„Mă pot amuza la chestii mai dark-ish. Dar mă gândesc la copiii care văd coroana aia...”;

„M-am speriat puțin”;

„Foaie verde de cicoare îți aduc doamna /domnule profesor o coroană de flori mare!”;

„Cea mai penibilă glumă! Îmi pare rău că asta transmiți elevilor! Trist!”;

„Tare-s curioasa daca pe fetița ta ai trimite-o cu o coroană în prima ei zi de școală” - au fost doar o parte din reacțiile oamenilor. 

Mai multe