Florin Piersic Jr., jignit de o internaută din cauza tatălui său: «Să-ți fie rușine»

12 iunie 2022 15:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Florin Piersic Jr., 53 de ani, este unul dintre cei mai apreciați actori din România, mai ales că a reușit să iasă din umbra celebrului său tată, însă unii dezaprobă total stilul său nonconformist de a se prezenta, iar o internaută i-a adresat o serie de jigniri, întrucât consideră că nu se ridică la nivelul părintelui său. 

Florin Piersic Jr. a adoptat dintotdeauna o alură atipică și o atitudine ceva mai introvertită, comparativ cu tatăl său, recunoscut pentru discursurilre avuroase și talentul de povestitor înăscut. Într-adevăr, Florin Piersic Jr. face parte dintr-o generație mai nouă de actori, ce s-a dezvoltat într-o realitate socială diferită și care a fost nevoită să-și adapteze atât discursul artistic, cât și felul de a fi, noii epoci. 

Citește și: Ce meserie neașteptată a avut Florin Piersic Jr. în SUA? „Zilnic, 16 ore...”

Florinel a reușit astfel să-și construiască o identitate unică, din punct de vedere actoricesc și să se detașeze de stilul inconfundabil al tatălui său, Florin Piersic

Deși Piersic Jr. a avut parte de foarte multă apreciere din partea criticilor și a publicului și este considerat unul dintre cei mai valoroși artiști ai României, iată că există și detractori, ce se grăbesc să-l desființeze, tocmai pentru că nu seamănă deloc tatălui său. 

Citește și: Florin Piersic Jr., confesiune tulburătoare despre relația cu tatăl său

Florinel a publicat azi pe rețelele de socializare un mesaj primit de la o internaută, în care respectiva îl jignea deoarece consideră că actorul arată neîngrijit. 

,,Ți-ai făcut tatăl de rușine pe internet. Ești invidios că la anii pe care îi ai tu, taică-tu arată ca un prinț de frumos, tu în schimb arăți ca muma pădurii. Să dea Dumnezeu să ajungi la anii lui. Cum o să arăți la 86 de ani? Dacă acum arăți ca naiba, la 86 o să arăți ca dracu. Punct și de la capăt băiete."

Cum a reacționat Florin Piersic Jr.

Florinel, înzestrat cu un simț al umorului extrem de fin și plin de ironie, a răspuns amuzat și cu un oarece sarcasm, persoanei ce-i adresase acest șir de injurii, prin intermdiul social-media. 

,,Gânduri bune. Mulțumesc pentru urare",  a reacționat Florinel la mesaj. 

Mai multe