Florin Piersic Jr, conversație tulburătoare cu tatăl său: «Să nu îndrăznești să mă lași orfan»


    Florin Piersic a dezvăluit ce conversație neașteptată a purtat cu fiul său, Florin Piersic Jr.Foto: Arhivă personală
Florin Piersic a dezvăluit ce conversație neașteptată a purtat cu fiul său, Florin Piersic Jr.Foto: Arhivă personală

Florin Piersic a vorbit în cadrul „Zilelor Filmului Românesc”, eveniment unde a fost omagiat, despre relația cu fiul său cel mare. Celebrul actor a dezvăluit una dintre conversațiile neașteptate pe care le-a avut cu Florin Piersic Jr, care nu își închipuie viața fără părintele lui.

Florin Piersic Jr. a moștenit de la celebrul său tată atât o parte din trăsăturile fizice, cât și talentul actoricesc. Acesta și-a urmat tatăl în meseria care l-a consacrat și simte că îi datorează marelui actor, pe lângă viața sa, și întreaga carieră. Cei doi au o relație apropiată și, deși „mare și vaccinat”, la casa lui, Piersic Jr. nu își poate imagina momentul în care tatăl său va părăsi această lume. 

Florin Piersic se află zilele acestea la Iaşi, unde „Zilele Filmului Românesc", ediția 2019, îi sunt dedicate. În cadrul evenimentului, după ce a avut parte de surpriza de a primi prima stea de pe „Pleiada Wall of Fame”, aceasta fiind dezvelită în onoarea sa, celebrul actor a povestit și o conversație pe care a avut-o recent cu fiul lui, care i-a pus pe gânduri și pe cei aflați în public. 


    Foto: Arhivă personală
Foto: Arhivă personală

Vorbind despre relaţia pe care o are cu fiul său, actorul a declarat: „Eu am avut un moment mai trist în ultima vreme. Mi-a scris: «Măi, tată, să nu îndrăzneşti să mă laşi orfan!»”. Seniorul a făcut referire la faptul că în ultima perioadă a trecut printr-o serie de operaţii, nerefăcându-se complet nici în prezent, iar acesta a fost un moment mai delicat al existenţei sale.

Actorul a mai dezvăluit că a lucrat o singură dată cu fiul său, dar i-a fost suficient ca să-și dea seama de talentul acestuia. În filmul în care au jucat împreună și pe care juniorul l-a și regizat, Piersic senior spune că a fost plăcut impresionat de toate indicațiile pe care i le-a dat Florin. „Recunosc, am o mare slăbiciune, nu numai pentru că este băiatul meu, dar pentru mintea lui, pentru felul lui de a gândi orice și oricând ce face. Excepțional!”, a mărturisit Florin Piersic. După ce le-a mulţumit emoţionat gazdelor sale pentru evenimentul organizat în cinstea sa, actorul a plantat cu această ocazie un piersic în grădina din faţa hotelului unde a fost cazat. 

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub rebeca onoriu png
FotoJet (5) jpg
cub rona hartner png
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
inna si mos craciun jpg
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg