Fosta iubită a lui Boureanu, îndrăgostită de un șeic? Laura Dincă se lăfăie pe plajele din Dubai

24 martie 2022 21:48   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce s-a despărțit de Cristi Boureanu, Laura Dincă nu a suferit prea mult. A fugit să se "răcorească" într-o vacanță în Dubai. Se pare că i-a plăcut într-atât de mult locul încât a rămas acolo. Apropiații ei spun că și-ar fi găsit norocul pe tărâmul bogaților.

Cristian Boureanu și Laura Dincă formau unul dintre cele mai sexy cupluri din showbiz-ul românesc. Din păcate s-au despărțit anul trecut, după șase ani de relație.

După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora… A fost frumos, s-a terminat, este singura declarație pe care o dau. Să nu se obosească presa să mă sune pentru că nu mai sunt persoană publică și nu dau nici un fel de declarație”,spunea Cristi Boureanu pentru Național.

Citește și Culisele despărțirii dintre Laura Dincă și Cristian Boureanu. "Doi ani a stat cu rochia de mireasă în dulap. Aștepta doar ziua cea mare"

Iată că nu au suferit prea mult niciunul, semn că era asumată decizia. Afaceristul s-a cuplat cu o brunetă de numai 25 de ani, aproape de o vârstă cu fiica lui, iar Laura este și ea la fel de fericită și se pare că norocul i-a surâs din plin. Frumoasa blondină cu sâni mari pozează pe plajele din Dubai și nu în calitate de turistă de weekend.

Mai mult de atât pentru că modelina și-ar fi găsit un partener putred de bani, care o iubește și o apreciază foarte mult.

"Laura este fericită. Nu a suferit prea mult, a trecut peste perioada despărțirii de Boureanu. Se bucură de o altă viață, mai frumoasă si mai liniștită, pentru că, să recunoaștem, nu avea prea multă liniște în fosta relație. Se săturase de discuțiile dintre Cristi și fiica acestuia. Uneori pica și ea la mijloc. Acum e bine și iubită. Merită mult", a povestit o persoană din anturajul celor doi.

Laura avea rochia de mireasă în dulap

  Omul de afaceri și-a cerut iubita în căsătorie în anul 2018 și încă de anul trecut, presați oarecum și de apropiați, și-ar fi dorit să facă nunta. Din cauza pandemiei, evenimentul ar fi fost amânat pentru anul 2021. Din păcate, din cauza deselor certuri dintre ei, cei doi iubiți au decis să își spună “Adio”. Se pare că această hotărâre a fost luată de comun acord, ultimatumul fiind: “ori ne împăcăm, ori ne despărțim!”.  

Citește și Laura Dincă, primele declarații după despărțirea de Cristian Boureanu: «Ne certam tot timpul»

Aștepta doar ziua cea mare și fericita petrecere. Acum nu-i rămâne decât să o vândă pentru că nu mai are ce să facă cu ea… Există zvonuri cum că Laura a tot sperat că Boureanu să se schimbe, să își schimbe comportamentul, să nu mai existe certuri și discuții între ei, dar acest lucru nu a fost posibil, șansele de împăcare între ei fiind minime”, povesteau sursele noastre.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Mai multe