Cristian Boureanu îşi răsfaţă iubita tinerică într-o vacanţă în Seychelles

Ultima actualizare:

Cristian Boureanu (48 ani) și-a dus iubita tinerică, pe Laura Dincă (26 ani), într-o vacanță exotică, pentru care a plătit o sumă frumușică.

Fostul politician își răsfață iubita și se bucură împreună de lux. Blonda a publicat pe internet mai multe fotografii de vis din Seychelles. Laura Dincă apare într-un costum de baie minuscul și fără machiaj, pe plajă sau la umbra copacilor.

Cei doi s-au cazat într-unul dintre cele mai scumpe resorturi de pe cunoscuta insulă din Oceanul Indian, semn că fostul politician știe încă să fie romantic cu partenera lui, deși sunt împreună de mai bine de 7 ani. Afaceristul își surprinde mereu iubita cu buchete imense de flori, iar aceasta ține să arate tuturor cât de mult o iubește fostul politician. Boureanu are la activ două căsnicii, una cu Irina și a doua cu Valentina Pelinel, și un copil cu prima soție, pe Ioana. 

image
image
image
image
image
image
 “Se încheie un an agitat din viața mea și îmi doresc mai mult ca oricând să îi am lângă mine pe cei mai apropiați prieteni și colaboratori la o super petrecere", spune Oana Radu
Smiley Neversea
image png
ruby jpg
mariah carey profimedia 0108119864 jpeg
Dan Negru jpg
monica si ramona gabor jpg
banner rona hartner png