Gabriela Cristea, fără inhibiții! Locul neobișnuit unde a întreținut relații intime cu Tavi Clonda

28 aprilie 2023 6:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Gabriela Cristea, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România, a fost invitata Cristinei Șișcanu la „După faptă și răsplată", emisiune difuzată la Metropola TV. În cadrul acestei întâlniri, Gabriela Cristea a lăsat să-i scape și câteva picanterii din viața intimă, dezvăluind locul neobișnuit unde a întreținut relații intime cu Tavi Clonda.

Gabriela Cristea:„Mie nu-mi place la înghesuială" 

La finele emisiunii, Gabriela Cristea a fost pusă, de către Cristina Șișcanu, să aleagă un bilețel din „cutia roșie”. Gabriela s-a conformat, iar bilețelul pe care l-a extras conținea o întrebare intimă: „Care este locul neobișnuit unde ai făcut amor?". Cu această ocazie,  vedeta a  povestit despre vacanțele alături de soțul ei, Tavi Clonda, de peste hotare, dar și despre locul neobișnuit în care a făcut dragoste cu acesta.

În Grecia poți să-ți iei o bărcuță mică, în care intră 2, 3, 4 persoane maximum. Pe care o poți conduce singur", și-a început povestea Gabriela Cristea, care a fost întreruptă de Cristina Șișcanu„Să nu-mi spui că erați 4 persoane".

Gabriela Cristea a răspuns rapid, fără ocolișuri: Nu, că mie nu-mi place la înghesuială, nu înțeleg asta cu înghesuaiala".

„Am făcut dragoste pe o barcă, la 500-600 metrii de mal"

Simpatica prezentatoare de televiziune a spus că, aceste întâmplări, au avut loc la începuturile relației cu Tavi Clonda, cu mult timp înainte de a se căsători.

Și ne-am închiriat în fiecare an câte o bărcuță, te poți plimba, poți conduce, nu-ți trebuie permis, ți se explică ce să faci și nu poți merge cu ea decât în anumite zone, dar destul de aproape de mal, undeva la 500-600 de metri. Acolo, pe bărcuță, s-a întâmplat. A fost frumos!", a dezvăluit Gabriela Cristea, în emisiunea Cristinei Șișcanu.  

Vedeta a mai fost căsătorită 

În acest moment, îndrăgita prezentatoare TV este căsătorită cu Tavi Clonda și are două fetițe minunate. Însă, vedeta a mai fost căsătorită o dată cu Marcel Toader, o relație ce a durat cinci ani de zile, despărțirea de acesta lăsând-o falită. 

Mai multe