Gabriela Cristea și Tavi Clonda, weekend în familie. Ce fac cei cei doi cu fetele în fiecare sâmbătă „Ne bucurăm în familie de toate lucrurile”

7 octombrie 2024 5:39   Vedete românești

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai îndrăgite și longevive cupluri din showbizul românesc. Trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 10 ani și au împreună două fetițe minunate, Iris și Victoria. Cum cei doi sunt extrem de activi pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășesc cu urmăritorii fiecare moment din viața lor, le-au arătat de data aceasta fanilor cum petrec un weekend în familie. Prezentatoarea TV a publicat un videoclip în care vorbește despre activitatea pe care o au, în mod normal, în fiecare sâmbătă.

Cu toate că Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt destul de ocupați cu joburile pe care le au, întotdeauna își fac timp pentru cele două fetițe ale lor, Iris și Victoria. Într-un filmuleț publicat recent pe rețelele de socializare, prezentatoarea TV le-a mărturisit fanilor că, deși vara aceasta nu au mai făcut acest lucru, în fiecare sâmbătă, familia este obișnuită să iasă la cumpărături. De asemenea, a mărturisit că este extrem de important să ne bucurăm de momentele petrecute împreună cu cei dragi.

„Familia a ieșit sâmbăta la cumpărături. Am făcut o tonă de cumpărături și acum ne-am oprit să le explicăm fetelor diferența dintre sucurile cu acid și sucurile naturale. L-am luat câte un fresh de portocale și fetele se joacă cu Tavi. Așteptăm să se facă și fresh-urile noastre, eu mi-am luat unul de rodie, iar Tavi cu fructul pasiunii, mango, ananas și rodie.

De fapt, voiam să vă spunem că sâmbăta, în mod normal, este ziua noastră când ieșim la cumpărături și am ieșit și astăzi, după foarte multă vreme, pentru că sunt câteva sâmbete de când nu am mai ieșit împreună la cumpărături.

„Este nevoie să stăm și în familie și să ne bucurăm unii de alții”

De fapt, cam toată vara nu prea am ieșit că am avut treabă. Acum am zis că este momentul să umplem frigiderele cu mâncare sănătoasă. Am luat broccoli, salată, pește, fructe de mare, icre de somon, nu vreți să știți cât am dat, asta este altă discuție. Și fructe multe.

Mergem acasă să ne bucurăm în familie de toate lucrurile, pentru că avem, în sfârșit, o sâmbătă liniștită, un weekend ceva mai liniștit. În mod normal, trebuia să plece la cules de vie astăzi (Tavi Clonda n.r), dar plouă în Brașov. Teoretic trebuia să ne ducem să culegem via, dar nu e cazul, nu putem dacă plouă, nu avem cum.

Cam asta este treaba. Sper să aveți și voi un weekend minunat, în care să vă relaxați și să vă bucurați de familia voastră, pentru că este nevoie să stăm și în familie și să ne bucurăm unii de alții”, a spus Gabriela Cristea, într-un videoclip publicat pe pagina sa personală de Facebook.

Mai multe