#Exclusiv Click!

Gabriela Lucuțar, adevărul despre divorț! De ce a cerut „Regina Întunericului” ordin de protecție împotriva fostului soț?! „Devenise violent, agresiv și foarte gelos”

12 august 2024 9:33   Vedete românești

Gabriela Lucuțar a dezvăluit abia acum care a fost de fapt motivul pentru care a decis să divorțeze de soțul ei, Romeo, după 20 de ani de căsnicie și trei copii.  „Regina Întunericului” a cerut ordin de protecție împotriva fostului soț, care devenise violent și foarte gelos în ultima perioadă. Click! a aflat în ce relații se află cei doi după divorț?!

Gabriela Lucuțar șoca, în urmă cu doar câteva luni, anunțând divorțul de Romeo Constantin Lucuțar, după 20 de ani de mariaj.

Inițial, „Regina Întunericului” a afirmat că divorțul a fost unul amiabil, la notar, unde i-a cedat fostului soț 70 la sută din avere, ea obținând custodia celor trei copii ai lor. 

Cei doi au avut de împărțit o avere de aproximativ 2,7 milioane de euro, din care „Regina Întunericului” a rămas doar cu 30 % și cu firma de pompe funebre, care a făcut-o celebră.

Gabriela Lucuțar a mers la Poliție și a cerut ordin de protecție împotriva fostului soț

Despărțirea, însă, nu a fost nici pe departe una pașnică, așa cum patroana de pompe funebre a lăsat să se înțeleagă pentru a evita la acel moment un scandal în presă.

La câteva luni după divorț însă, „Regina Întunericului” a scos tot gunoiul de sub preș și a dezvăluit că, în ultimii ani, soțul ei devenise violent și agresiv. Bărbatul avea accese de furie și gelozie, după ce Gabriela devenise cunoscută în lumea mondenă.

 „Nici măcar nu ne mai vorbim, am rupt toate legăturile”

Gabriela Lucuțar își acuză acum fostul soț atât de violență verbală, cât și fizică. Ea ajunsese chiar în punctul în care s-a temut pentru viața ei și a celor trei copii. 

Într-un final, blonda a luat atitudine: a mers la Poliție și a cerut ordin de protecție împotriva fostului soț.

 „Asta s-a întâmplat chiar înainte de divorț! Am cerut ordin de protecție pentru că devenise violent, agresiv si foarte gelos, în ultima vreme

Nu a fost așa de la începutul mariajului nostru. M-am temut pentru viața mea și a copiilor.

Acum nici măcar nu ne mai vorbim, am rupt toate legăturile. Copiii au rămas  la mine, nici măcar cu ei nu se mai vede”, a spus  „Regina Întunericului”, în exclusivitate pentru Click!

Soțul a plecat cu 70% din avere la divorț 

Divorțul a costat-o scump pe „Regina Întunericului”. În urma partajului, femeia de afaceri a pierdut 70 la sută din munca ei de o viață, fostul soț fiind și administrator la afacerea pe care Gabriela o are în domeniul serviciilor de pompe funebre. 

Foștii soți Lucuțar au avut de împărțit la partaj o avere impresionantă, care s-ar fi ridicat la suma de 2,7 milioane de euro. 

În urma divorțului, Gabriela Lucuțar a revenit la numele de fată, Badea, și a rămas cu firma de pompe funebre, dar și cu cei trei copii. 

Mai multe