Gabriela Lucuțar, înșelată de soț! A fost acesta adevăratul motiv al divorțului?! „Regina Întunericului” face lumină! „Recunosc…”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Gabriela Lucuțar, cunoscută în show-biz drept „Regina Întunericului”, a anunțat că a divorțat după 20 de ani de căsnicie, de soțul ei, Constantin Lucuțar, alături de care are trei copii. „Regina Întunericului” nu a dat prea multe amănunte inițial privind motivul divorțului. Iată, însă, că ies la iveală noi amănunte privind despărțirea celor doi. 

Gabriela Lucuțar, celebra afaceristă cunoscută și drept „Regina Întunericului”, a divorțat de soțul ei, Romeo Constantin Lucuțar, după 20 de ani de căsnicie. Cei doi au trei copii și au avut de împărțit la divorț o avere de 2,7 milioane de euro.

Șapte luni i-a luat  „Reginei Întunericului” să decidă dacă va pune sau nu punct căsniciei, pe care a tot încercat din răsputeri să o salveze, fără succes însă. Până la urmă, cei doi soți au ales să divorțeze la notar, unde au făcut și partajul. 

Gabriela Lucuțar: „Recunosc, m-a înșelat soțul”

Gabriela Lucuțar a refuzat să dea totuși prea multe detalii privind motivele care au dus la ruptura de soțul ei. 

Cu câteva luni însă înainte de divorț, „Regina Întunericului” îi recunoștea lui Adiță Voicu că soțul ei ar fi călcat strâmb în căsnicie și că ar fi înșelat-o.

„Tu, în primul episod, mi-ai spus așa: <<recunosc, m-a înșelat soțul. Dar l-am iertat, am mai dat o șansă>> și am spus: <<Ai grijă, că e cu dus și întors>>. 

Tu îl mai iubești, ascultă. Tu încă mai ții la el, mai simți acolo ceva pentru el. Dacă vine acum la tine, de nu te bagi pe el. (…) I-ai mai da o șansă?”, i-a amintit Adiță Voicu „Reginei Întunericului”, invitată în emisiunea „Fiță cu Adiță”. 

Vizibil jenată de subiect, „Regina Întunericului” nu a mai vrut să confirme încă o dată acest lucru, semn că a trecut peste infidelitatea soțului. 

Care a fost de fapt motivul divorțului? „Nu a fost infidelitatea”

„Nu vreau să mai vorbesc despre acel moment. Ceea ce pot să spun eu acum este că nici bărbații și nici femeile nu au fost implicați. Nu a fost infidelitatea motivul adevărat al divorțului. 

Pur și simplu, am constat că noi nu mai eram pe aceeași lungime de undă și, prin urmare, drumurile noastre s-au separat. 

Mie îmi este foarte bine așa. Eu sunt convinsă că, până la urmă, am luat decizia care trebuia, decizia corectă”, a spus Gabriela Lucuțar, pentru Click!

Soțul a plecat cu 70% din avere la divorț 

Divorțul a costat-o scump pe „Regina Întunericului”. În urma partajului, femeia de afaceri a pierdut 70 la sută din munca ei de o viață, fostul soț fiind și administrator la afacerea pe care Gabriela o are în domeniul serviciilor de pompe funebre. 

Foștii soți Lucuțar au avut de împărțit la partaj o avere impresionantă, care s-ar fi ridicat la suma de 2,7 milioane de euro. 

În urma divorțului, Gabriela Lucuțar a revenit la numele de fată, Badea, și a rămas cu firma de pompe funebre, dar și cu cei trei copii. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
image png
nicu paleru jpeg
index (28) jpg
Stefan Floroaica varianta jpg
netflix pixabay jpg
doinita oancea colaj instagram jpg
Banner Alexandru Gabriel Variu Insula de 1 milion
banner gabi badalau bianca dragusanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net