Motivul care a dus la separarea pe bani grei a „Reginei Întunericului”, Gabriela Lucuțar: „Un divorț nu e o înmormântare”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Divorț surpriză în lumea mondenă! Gabriela Lucuțar, cunoscută drept „Regina Întunericului”, a divorțat după 20 de ani de căsnicie și trei copii. Cunoscuta patroană de pompe funebre a avut de împărțit cu soțul ei, la divorț, o avere impresionantă de 2,7 milioane de euro. Gurile rele spun că Lucuțar ar fi rămas în sapă de lemn. Gabriela, care a revenit la numele de fată Badea, a făcut dezvăluiri de senzație din culisele divorțului ei, în exclusivitate pentru Click!

Un alt divorț răsunător zguduie lumea mondenă! Gabriela Lucuțar, celebra afaceristă cunoscută și drept „Regina Întunericului”, a divorțat de soțul ei, Romeo Constantin Lucuțar, după 20 de ani de căsnicie. Cei doi au trei copii și au avut de împărțit la divorț o avere de 2,7 milioane de euro.

Șapte luni i-a luat „Reginei Întunericului” să decidă dacă va pune sau nu punct căsniciei de 20 de ani, pe care a tot încercat să o salveze, dar fără succes. Până la urmă, cei doi soți au ales să divorțeze la notar, unde au făcut și partajul. 

Divorțul a costat-o, însă, scump pe „Regina Întunericului”, care a dezvăluit că, în urma partajului, a pierdut 70 la sută din munca ei de o viață, fostul soț fiind și administrator la afacerea pe care Gabriela o are în domeniul serviciilor de pompe funebre. 

Foștii soți Lucuțar au avut de împărțit la partaj o avere impresionantă, ce se ridică la suma de 2,7 milioane de euro. În urma divorțului, Gabriela Lucuțar, care a revenit la numele de fată, Badea, a rămas cu firma de pompe funebre și cu cei trei copii. 

Gabriela Lucuțar a acordat un interviu în exclusivitate pentru Click! în care a dezvăluit, printre altele, care au fost motivele care au dus, de fapt, la destrămarea căsniciei ei. 

Gabriela Lucuțar: „El a luat 70 la sută din avere”

Click!: Gabriela, ești o femeie divorțată, exact ca și prietena ta, Anamaria Prodan. Cum te simți la acest moment? Știu că ai tot încercat să nu divorțezi, dar până la urmă inevitabilul s-a produs…

Gabriela Lucuțar: Sunt foarte fericită și sunt mai determinată ca oricând să demonstrez, din nou, că sunt cea mai bună și că nu am nevoie și nu am avut niciodată de sprijinul nimănui. Merg înainte pentru copii, pentru mine. Cine știe, poate îmi refac viața, poate nu.

Momentan, sunt prinsă cu copiii, cu școala lor, cu educația lor, dar și cu afacerea. Sunt foarte ocupată, dar fericită! Sunt sigură că așa trebuia să se întâmple, toate vin de undeva de acolo de Sus, să ne învățam fiecare dintre noi lecțiile vieții. 

Și, nu s-a terminat lumea! Un divorț nu înseamnă o înmormântare! Nu a murit nimeni! Atâta timp cât copiii sunt bine și eu sunt bine, ca să pot să muncesc să-i cresc, totul este perfect! Restul, mă simt ca la 20 de ani, și fizic și psihic. Mă simt mai frumoasă ca oricând! Sunt sigură că există și cineva acolo pentru mine. 

„Nici banii, nici bărbații, nici femeile nu ne-au despărțit! Nu mai eram pe aceeași lungime de undă”

Click!: Divorțul te-a costat cam scump. Cu câți bani a plecat fostul soț până la urmă din căsnicie? Practic, cu ce ai rămas tu la partaj? 

Gabriela Lucuțar: El a luat 70 la sută din întreaga avere! Dar, repet, sunt foarte fericită, pentru că am rămas cu firma după divorț și asta a fost ceea ce mi-am dorit eu.

Am rămas și cu copiii, am trei copii, două fete și un băiat, și am luptat pentru ei. Nu că și-ar fi dorit el foarte mult să rămână cu copiii și oricum nu avea cum să-i ia pentru că ei sunt viața mea! Copiii și firma!

Nu vreau să vorbesc prea mult despre partea financiară, pentru că pe mine nu mă interesează prea mult banii. Pe mine mă interesează copiii, nu banii și averea. 

M-a interesat dintotdeauna familia, copiii. Pe el l-au interesat banii și averile. Pentru  mine au contat doar copiii și firma. 

„Am retras cererea de divorț din instanță și am mers la notar”

Click!: Ați divorțat până la urmă la notar? 

Gabriela Lucuțar: Nu contează până la urmă cine, cum a plecat și cu ce a plecat. Nu am mai făcut în instanță. Am retras cererea de divorț din instanță și am mers la notar. 

Click! Care a fost motivul separării? Putem vorbi de infidelitate sau a pornit totul de la bani? 

Gabriela Lucuțar: Nici banii, nici bărbații și nici femeile nu au fost implicați aici. Pur și simplu, nu mai eram pe aceeași lungime de undă.

Drumurile noastre s-au separat și e foarte bine așa. Eu sunt convinsă că am luat decizia corectă. 

Cunoscută în show-bizz drept „Regina Întunericului”, Gabriela Lucuțar s-a ocupat de ceremoniile funerare ale celor mai importante persoane din România, ultima fiind regretata Mioara Roman.

Gabriela Lucuțar a apărut constant, în ultima vreme, în lumina reflectoarelor la emisiuni tv precum „Imperiul Leilor” (Pro Tv) sau „Chefi la cuțite” ( Antena 1). 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
449511188 886549006839280 8344282868118880317 n jpg
image
image
image
image
image
image
banner Paula Seling
Banner Deak Szilard
image
actualitate.net
image
actualitate.net