Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman și ce s-a dat de pomană, în pachete: „Era omor, au luat și câte trei”

#Exclusiv Click!

A fost bătaie pe pachetele cu mâncare oferite, luni 26 februarie, conform tradiției creștinești, la înmormântarea Mioarei Roman. Opt coșuri cu colivă, dintre care una ornată cu foiță de aur, și aproape 100 de pachete înțesate cu bunătăți s-au evaporat ca prin minune. Mulți au rămas cu buza umflată. Gabriela Lucuțar ne-a dezvăluit cam la cât s-au ridicat costurile funeraliilor fastuoase ale Mioarei Roman.

Lumea s-a înghesuit, luni 26 februarie, ca la urs la înmormântarea fastuoasă a Mioarei Roman. Oamenii au venit cu sutele, atât la Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou, unde a avut loc ultima slujbă pentru Mioara, dar și la Cimitrul Reînvierea, acolo unde fosta soție a lui Petre Roman își doarme somnul de veci. 

Cei mai nevoiași au sperat să intre în posesia unuia dintre pachetele cu bunătăți, pe care Regina Întunericului le-a împărțit atât după ieșirea sicriului din biserică, dar și după înmormântarea de la cimitir. 

Însărcinată cu trei luni înainte de către Oana Roman pentru a se ocupa de funerariile mamei sale, Gabriela Lucuțar, alias Regina Întunericului, s-a întrecut pe sine în organizarea înmormântării Mioarei. 

Bătaie pe pomană: „Au fost opt coșuri cu colivă”

Din păcate, nu a putut să prevadă numărul mare de oameni care au venit la înmormântarea Mioarei. Regina Întunericului s-a trezit asaltată de oamenii nevoiași, care s-au bătut, practic, pe scările bisericii, dar și la cimitir pe pachete. Unii au luat și câte trei, prin urmare alții au rămas cu mâna goală.

„Pachetele au fost 12 cu vase și 80 fără vase. Cele cu farfurii se fac pentru cei 12 apostoli, care de acum se roagă pentru sufletul celui plecat la ceruri. Se împarte câte un vas pentru fiecare apostol.

Au fost șapte coșuri cu colivă mari, plus cea cu foiță de aur, în total opt. Și tot nu au fost suficiente! Au rămas și unii cărora nu le-am dat. Trebuia să fac zece!

Am văzut că unii au luat și trei pachete, de persoană, le ascundeau. Afară era omor, când am ieșit cu pachetele din biserică!I-am lăsat să ia că mi-a fost milă.

Ideea era să se bucure de pomană și să le mănânce sănătoși. Asta este viața! Câteodată nedreaptă…”, a povestit Gabriela Lucuțar, în exclusivitate pentru Click!

 Icre de sturion, sarmale și dulceață de trandafiri

Pachetele oferite pentru sufletul regretatei Mioara Roman, au fost mai mult decât consistente și au conținut exact mâncarea preferată a defunctei. 

„Am împărțit pachete și la biserică, și la cimitir. Pachetele au fost consistente și au conținut icre de sturion, pentru că îi plăceau foarte mult icrele Mioarei, zacuscă de vinete, brânză topită, măsline, cașcaval, salam de Sibiu, dulceață de trandafiri, dulceață de cireșe, plăcintă de mere, de dovleac, vin, apă, Pepsi fără zahăr, sarmale, somon, două feluri de ciocolată, o cutie mare și o ciocolată mică cu cireșe și pâine de casă”, ne-a mai spus Gabriela Lucuțar. 

De la cimitir, familia și apropiații au plecat cu toții la un restaurant, situat pe Bulevardul Dacia, unde s-a făcut pomana mare pentru sufletul Mioarei Roman.

Cât a costat înmormântarea cu fast a Mioarei Roman

Gabriela Lucuțar a organizat ca la carte înmormântarea Mioarei Roman, pe care fiica defunctei, Oana, și-a dorit-o una cu fast. Oana a comandat ce-i mai bun pentru mama ei, de la sicriu alb, flori albe, până la limuzina gri, cu care a fost dus la cimitir trupul neînsuflețit al Mioarei. 

Regina Întunericului a evitat, însă, să ofere costul exact la care s-a ridicat înmormântarea Mioarei. 

„Oana îmi este prietenă foarte bună și nu am ezitat să o ajut atunci când a apelat la mine. Costurile unei astfel de înmormântări contează prea puțin, mai ales când este vorba de un prieten pe care trebuie să-l ajuți într-unul dintre cele mai dificile momente din viață. 

Doar atât vă pot spune: la mine prețul unei înmormântări pornește de la 7000 de lei și poate ajunge și până la 20.000 de lei, în funcție de cerințele clientului”, a mai spus Gabriela Lucuțar, pentru Click!

Mioara Roman a fost înmormântată, luni 26 februarie, și își doarme domul de veci în cavoul familiei, din Cimtirul Reînvierea, unde a fost îngropat și tatăl său, Ion Georgescu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net