Ce decizie a luat Gabriela Lucuțar după divorț? Cum a plănuit să se răzbune pe fostul soț? „Vreau să petrec, să mă simt bine…”

#Exclusiv Click!

Gabriela Lucuțar este decisă să ia viața de la capăt după divorțul de soțul ei, Romeo Constantin Lucuțar. Cei doi și-au încheiat 20 de ani de căsnicie la notar, unde au avut de împărțit o avere de aproximativ 2,7 milioane de euro. Bărbatul a plecat cu 70 la sută din avere, iar „Regina Întunericului” a rămas cu firma de pompe funebre și cu cei trei copii.  

Gabriela Lucuțar vrea să petreacă după divorț! „ Nu este un motiv de tristețe, din contră, este unul de fericire”

Gabriela Lucuțar nu regretă nimic din cei 20 de ani de căsnicie și nici nu întenționează să plângă în pernă după divorț. Dimpotrivă, și-ar dori să petreacă!  

„Acum, după ce am trecut prin divorțul ăsta, mă gândesc să organizez și evenimente pentru cei divorțați, nu doar înmormântări. Intenționez să-mi extind afacerea. 

Vreau ca lumea să înțeleagă că, pentru mine, acest divorț nu este un motiv de tristețe, din contră este un motiv de fericire și chiar aș fi vrut să petrec, să-mi organizeze cineva un chef unde să mă simt bine! 

Nu suntem nici la înmomântare, nici la parastas, viața merge înainte, nu plânge nimeni. Și chiar mă gândesc serios la treaba asta: să organizez evenimente pentru cei divorțați. Sigur voi avea clientelă!”, a declarat Gabriela Lucuțar, pentru Click!

„Regina Întunericului” intenționează să-și refacă viața sentimentală 

Gabriela Lucuțar simte că a înflorit după ultimul eveniment din viața ei și speră să-și refacă viața sentimentală cât mai repede. 

„Vreau să-mi refac viața cât mai repede. Eu acum mă simt ca la 20 de ani, și fizic și psihic. Mă simt mai frumoasă ca oricând! Așa că sunt sigură că există și cineva acolo pentru mine”, ne-a mai spus Gabriela. 

Cum a ajuns „Regina Întunericului” să doarmă cu cenușa tatălui în casă?

Cunoscută în show-bizz drept „Regina Întunericului”, Gabriela Lucuțar s-a ocupat de ceremoniile funerare ale celor mai importante persoane din România, ultima fiind regretata Mioara Roman. Gabriela Lucuțar a apărut constant, în ultima vreme, în lumina reflectoarelor, la emisiuni tv precum „Imperiul Leilor” (Pro Tv) sau „Chefi la cuțite” (Antena 1). 

După divorț, femeia de afaceri a rămas cu firma de pompe funebre și a obținut custodia exclusivă a celor trei copii. „Regina Întunericului” se mândrește cu o casă luxoasă, în care a rămas acum să locuiască împreună cu cei trei copii. 

Afacerista locuiește în cartierul Armenesc, în apropierea Bisericii Silvestru din Capitală. Zona este una foarte bună, considerată de lux și foarte liniștită. Apartamentul vedetei are o suprafață de circa 180 de mp și dispune de un living imens ce se întinde pe 73 de metri pătrați.

Gabriela nu-și dezminte renumele de „ Regina Întunericului”, căci deține mai multe obiecte valoroase în casă, de artă, și nu numai. În living, Gabi ține la loc de cinste două mini-urne, în care se află cenușa tatălui ei și a cățelușului ei. Și ea își dorește să fie incinerată. 

„Aș vrea să fiu incinerată, iar urna cu cenușă să o țină copiii mei în casă, ca să-i protejez și după ce mor. Până la urmă, nu mai contează, familia decide ce face cu trupul neînsuflețit, cum vor dori ei.

Mie nu mi-e frică de cei decedați, nu mi-a fost niciodată, nu am avut niciun caz în care să mi se pară că mișcă vreun mort. Așa cred oamenii, când te uiți la un decedat, imaginația îți poate juca feste. La două ore după deces, nu se mai întâmplă nimic, e în mintea noastră”, a mai spus „Regina Întunericului”, într-o emisiune tv. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
448542067 7833042643424770 2443193394384490631 n jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Banner Elodia
Banner Gheorghe Turda
lottie moss profimedia jpg
Babasha provine dintr-o familie bună și  studiază muzica la Conservatorul din București
image png
Banner afaceri vedete
Banner Anamaria Prodan
image
actualitate.net
image
actualitate.net