Geanta futuristă a Cristinei Șișcanu, subiect de râs pentru fani. Cum arată accesoriul care i-a amuzat pe internauți: „Te dai mare fashionistă!”

16 august 2024 11:09   Vedete românești

Cristina Șișcanu nu a devenit cunoscută doar prin prisma meseriei sale de jurnalist, ci și a statului de influenceriță. De ani de zile soția lui Mădălin Ionescu activează pe platformele de socializare și abordează diverse subiecte. Recent, ea a prezentat o ținută, iar fanilor li s-a părut ciudată geanta cu care a ales să o accesorizeze. 

„Fetelor, vă prezint ținuta mea. Este aceasta. Rochia ați mai văzut-o, am luat-o în primăvară. Mie îmi place foarte mult. Îmi plac mânecile, îmi place decoletul, impremeul. Și am accesorizat-o așa: cercei mici cu perle și, evident, geanta iese în evidență. Da, este o geantă futuristă, Petra când a văzut-o prima oară a crezut că este pernă pentru gât, de dormit în mașină pe ea.” - a spus Cristina Șișcanu, în videoclip. 

Internaut: „Ai uitat să-ți pui ciorapi!”

La scurt timp de la publicarea videoclipului pe pagina sa de Facebook, fanii Cristinei Șișcanu nu s-au putut abține de la comentrarii, așa că aceștia au dorit să își exprime părerea referitor la geanta și întreaga ținută a soției lui Mădălin Ionescu. 

„Zici că-i un covrig. Du-te tu, cu moda ta. Crezi că știi și habar nu ai. Rochia zici că este a străbunici mele, și genata / poșdga îți stă nașpa!”; 

„Geanta special cumpărată pentru a genera comentarii! Nu știu ce femeie la 40 ani și-ar fi cumpărat o asemenea geanta.”;

„Ai uitat să-ți pui ciorapi. Să faci un styling prost înseamnă că în general n-ai pic de stil. Te învăț eu. Fiind o rochie cu vedere la gleznă mergeau niște sneakerși albi. O geantî de poștaș sport, o coadă de cal și atât”; 

„Cred că ai rămas cu traume în urma emisiunii ,,Bravo, ai stil!”. Te dai mare fashionistă,dar tu încă nu ți-ai găsit un stil de a te îmbrăca! Și colacul ăla de salvare dă-i-l lui Leuțu ,ar fi super fericit!” - au fost doar o parte din comentariile răutăcioase primite de Cristina Șișcanu. 

Mai multe