Gestul șocant făcut de Vlad Gherman: s-a tuns la zero în fața fanilor. Se pregătește să ajungă pe mâinile medicilor

3 octombrie 2024 14:28   Vedete românești

Vlad Gherman, unul dintre cei mai cunoscuți actori tineri ai României, și-a șocat fanii după ce s-a tuns la zero de unul singur. A filmat tot momentul și l-a împărtășit fanilor, venind și cu o explicație prin care să clarifice gestul său. Toate detaliile, în articolul de mai jos! 

Vlad Gherman s-a făcut remarcat prin prisma carierei sale în actorie. Vreme de 9 ani a format un cuplu cu Cristina Ciobănașu, pe care fanii l-au adorat, apoi au decis să meargă pe drumuri separate. În prezent, actorul este căsătorit cu Oana Moșneagu, tânăra care activează în același domeniu. 

„Urmează implantul!”

Actorul și-a anunțat fanii că a luat decizia de a-și face implant de păr. Intervenția va avea loc mâine și emoțiile sunt pe măsură. Vlad Gherman a filmat tot momentul și l-a împărtășit cu fanii. 

  „Atenție! Să nu vă sperie poza de la Reel! Sunt în regulă! Mă rog… nu am toate țiglele pe casă, asta-i clar, dar consider că acest video nu mai are nevoie de nici o prezentare! Urmează implantul!” - și-a anunțat actorul fanii de pe Instagram. 

Oana Moșneagu a rămas cu regretă după nunta cu Vlad Gherman 

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au devenit soț și soție în vara acestui an. Evenimentul a fost unul restrâns, într-un cadru de vis, alături de persoanele cele mai dragi lor. Cu toate aceastea, actuala doamnă Gherman mărturisea într-un interviu faptul că anumite decizii au fost luate în grabă - din cauza timpului limitat - ceea ce a condus la mici nemulțumiri. 

„Nu am schimba multe, dar ziua nunții, da. Am ales duminica din mai multe motive, printre care disponibilitatea locației, pe care noi am rezervat-o cu foarte puțin timp înainte, mult prea puțin ca să mai prindem o zi de sâmbătă liberă vara. Fiind zi de duminică, mulți invitați au plecat la puțin timp după ora 1 dimineața, mai ales cei care aveau filmare de dimineața devreme sau cei care nu și-au luat liber a doua zi de la muncă.

Prietenii apropiați și familia au rămas, noi am închis cu totul la 5 dimineața, dar ne-ar fi plăcut să avem mai mult timp cu toți invitații, nu doar cu o parte dintre ei. Și aș mai schimba timpul de pregătiri, mi-aș da mai mult timp, noi ne-am cam grăbit și, din cauza asta, am făcut alegeri fiind limitați de disponibilități, pentru că am luat multe decizii pe ultima sută de metri. Până și rochia am ridicat-o cu doar jumătate de zi înainte”, a declarat Oana Moșneagu pentru Viva

Mai multe