Gina Pistol, imagine emoționantă alături de fiica ei. Ce mesaj a transmis prezentatoarea de la MasterChef 2024: „Recuperez...”

12 septembrie 2024 17:03   Vedete românești

Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii MasterChef 2024 de la Pro TV a avut o perioadă solicitantă din punct de vedere profesional, motiv pentru care nu a mai avut atât de mult timp pentru fiica sa, Josephine. Acum, după ce a încheiat filmările, blondina se dedică trup și suflet fetiței sale.

„Recuperez timpul cu fiica”

Gina Pistol și Smiley au împreună o fiică în vârstă de 3 ani și sunt extrem de fericiți de când cea mică a venit pe lume. Vedeta este o mamă dedicată și încearcă tot timpul să îi fie alături lui Josephine, însă de ceva timp, aceasta a fost ocupată cu filmările pentru MasterChef 2024.

După încheierea lor, partenera cântărețului s-a întors în sânul familiei și își dorește să recupereze timpul pe care nu l-a petrecut alături de micuță. Aceasta a mărturisit toate aceste lucruri într-o postare pe Instagram, acolo unde a publicat și o fotografie emoționantă cu Josephine. 

„După săptămâni de filmări și muuuulte drumuri recuperez timpul cu fiica”, a scris Gina Pistol pe Instagram. 

„Am plâns pentru că plângea fii-mea”

Gina Pistol a fost recent invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, unde a mărturisit că micuța Josephine a început grădinița, lucru care i-a provocat o mulțime de emoții. Fetița, în vârstă de 3 ani a plâns în prima zi în care a intrat în colectivitate, iar vedeta s-a simțit extrem de vinovată. De asemenea, soția lui Smiley a mărturisit că fiica ei „este actriță de mică”, căci nu a durat mult până când s-a oprit din plâns.

  „Da, am plâns! Da, da! Am plâns pentru că plângea fii-mea. Dar nu ai înțeles! Știi cum sunt copii, toate mamele, toți părinții trec prin asta. Era fiica mea: «Nu pleca! Mama!»”, a spus Gina Pistol. Mă simțeam vinovată și cea mai rea mamă. Zic: «Doamne, traumatizez copilul! Se simte abandonat!». Ceva groaznic! Și apoi, în 10 minute nu avea nicio treabă! Zic apoi că e actriță de mică”, a mărturisit Gina Pistol în cadrul podcastului găzduit de Cătălin Măruță. 

Mai multe