Gina și Smiley, cadou generos din partea nașilor! Ce le-au dăruit părinții spirituali celor doi

30 mai 2023 8:28   Vedete românești

Gina Pistol (42 de ani) și Smiley (39 de ani) și-au spus cel mai sincer și emoționant „DA” sâmbătă, 27 mai, când eu decis să își unească destinele. Bineînțeles, a fost un eveniment pe care, cu siguranță, nu îl vor uita toată viață, însă, nașii, George și Maria Manole, au vrut ca ziua să fie și mai specială, așa că, s-au gândit să le facă proaspeților căsătoriți un cadou deosebit. Care a fost darul de nuntă oferit de părinții spirituali în ziua cea mare?

Unul dintre cele mai importante și așteptate evenimente mondene ale acestui an a fost, fără îndoială, nunta dintre Smiley (39 de ani) și Gina Pistol (42 de ani), care a avut loc sâmbătă, 27 mai. Cele două vedete au avut o nuntă de poveste, deoarece au fost foarte atente la fiecare detaliu în parte. După ce s-au căsătorit civil în jurul orei 14.00 și au avut parte de o ceremonie emoționantă la biserică, Gina și Smiley au sărbătorit marele eveniment din viața lor într-o locație fabuloasă, unde și-au așteptat cei aproximativ 300 de invitați.

Pe lângă că totul a ieșit exact cum și-au dorit, cei doi au avut parte și de o surpriză plăcută din partea părinților spirituali. Smiley, întrebat despre cadourile pe care le-au primit în ziua cea mare, a dezvăluit că  cel mai special dar de nuntă a fost cel primit din partea nașilor, George și Maria Manole.

Darul de nuntă pe care l-au primit cei doi de la nași

Ce le-au oferit aceștia? Ei bine, se pare că nașii s-au gândit că proaspeții căsătoriți trebuie să se bucure de o lună de miere pe măsură, așa că le-au făcut cadou o vacanță de aproximativ 10 zile în Franța. „Am primit de la sculpturi și desene făcute cu mâna lor. Luna de miere pe care ne-au făcut-o cadou nașii. O să fie în sudul Franțe (...) Aștept intinerariul cu nerăbdare”, a declarat cântărețul, într-un interviu acordat ProTV.ro.

Totodată, acesta a menționat că se vor bucura de timpul lor special și o vor lăsa pe micuța lor Josephine acasă, dar, vor pleca cu fetița într-o vacanță în această vară: „O să mergem doar noi doi, că e mult de călătorit, adică e mult de călătorit și e destul de complicat cu copilul. Și na, am zis să nu o obosim foarte tare. Plus că am zis că luna de miere să fie pentru noi doi, cu siguranță. Adică, oricum noi facem foarte multe vacanțe cu Josephine, o luăm aproape peste tot pe unde putem să o luăm și, cu siguranță, n-ar ține minte treaba asta, dar o să facem o vacanță și Josephine vara asta, sper să apucăm”, a mai adăugat Smiley.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Mai multe