#Exclusiv Click!

Ilinca Vandici are băiat de 7 ani! Ce relație are vedeta Kanal D cu fiul ei, Zian!

29 iulie 2024 11:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ilinca Vandici (38 de ani) și-a sărbătorit fiul, pe Zian, care a împlinit zilele trecute 7 ani. Cum se înțelege vedeta Kanal D cu băiatul ei și ce le place să facă atunci când petrec timp împreună, am aflat direct de la ea. Ilinca Vandici comunică foarte bine cu fiul ei și cei doi se înțeleg de minune. Click! a aflat ce îi aduce fericire vedetei care prezintă alături de Teo Trandafir emisiunea "Follow us", difuzată de luni până joi, de la ora 21:00, la Kanal D2.

Ilinca, tocmai ce l-ai sărbătorit pe Zian! Cum a fost? Ce cadouri și-a dorit acum?

Zian a împlinit șapte ani, nici nu știu când a trecut timpul. Am sărbătorit, cum era și normal, alături de prietenii și colegii lui de la școală, la un loc de joacă. A fost o petrecere absolut normală, nimic ieșit din comun, dar a fost foarte frumos și relaxant. Important pentru mine este ca fiul meu să fie fericit și să își amintească cu drag aceste momente, să se înconjoare de oameni buni și frumoși și de prieteni dragi. Nu și-a dorit nimic în mod special. El este pasionat de Lego în perioada asta și orice are legătură cu zona asta, îi aduce o mare bucurie. Cam asta a și primit.

"Avem o relație frumoasă, sănătoasă"

Cum e el la 7 ani, are personalitate? Cum vă înțelegeți, ce relație mamă-fiu aveți?

Este un copil cu personalitate, extrem de iubit, iar starea lui de bine, echilibrul lui sunt aspecte esențiale pentru mine în ceea ce îl privește. Ne înțelegem foarte bine, pentru că între noi a existat dintotdeauna o comunicare excelentă. El înțelege limitele atunci când se impun, știe și de ce, și negociem acolo unde este cazul. Îmi doresc să își păstreze personalitatea, dar și să fie conștient de deciziile sale și de faptul că acestea au și consecințe. Mi se pare că se responsabilizează în acest fel, chiar dacă vorbim, evident, de decizii specifice vârstei lui. Avem o relație frumoasă, sănătoasă, în care comunicarea și iubirea sunt elementele esențiale.

Ce vă place să faceți în timpul pe care îl petreceți împreună și cum ești tu ca mămică acum, dacă tot a mai crescut băiatul?

În mare parte împreună ieșim la locurile de joacă, în parc, facem Lego, ne uităm la filme pentru copii, mâncăm împreună. Avem activități în sfera asta, care mi se par recreative. Dar în aceste momente avem discuții care pe mine mă bucură, mai ales împărtășirea curiozităților pe care le are; căutăm răspunsuri împreună și ador să facem asta.

Cum își menține silueta de invidiat

Ești o femeie frumoasă, admirată mereu! Cum reușești să îți menții această siluetă de invidiat, ce eforturi faci?

Cred că stilul de viață echilibrat pe care l-am adoptat de peste 12-13ani de zile își spune cuvântul și rezultatele se văd. Sportul, alimentația sănătoasă, evitarea exceselor de orice fel, odihna, timpulpentru mine și cu mine duc la  starea și energia care se văd și laexterior.

Faci un tandem bun cu Teo Trandafir la emisiune! Care e cel mai bun sfat pe care l-ai primit de la ea?

Suntem două personalități puternice care au găsit drumul una către cealaltă și funcționează armonios împreună. Sunt multe lucruri pe care le învățăm în fiecare zi una de la cealaltă și mi se pare fabulos că putem să facem asta. Împărtășim din experiențele noastre, găsim lucruri care ne plac și ne ajută să evoluăm și le și punem în aplicare. Este o experiență formidabilă munca alături de Teo și îi sunt recunoscătoare pentru toate lucrurile pe care le învăț de la ea.

Cât de fericită ești în momentul de față?

Sunt foarte multe momente în timpul unei zile care îmi aduc zâmbetul pe buze, îmi aduc fericire, împlinire și sunt recunoscătoare pentru fiecare dintre ele.

Mai multe