CRBL și iubita de 23 de ani, luați în vizor de Ilinca Vandici. Ce a spus vedeta TV despre diferența de vârstă dintre cei doi

CRBL și noua sa iubită, mult mai tânără decât el, au ajuns în vizorul Ilincăi Vandici. Prezentatoarea TV a discutat pe baza relației lor chiar în cadrul emisiunii pe care o moderează alături de Teo Trandafir. 

Ilinca Vandici / foto: Arhiva Click!
Ilinca Vandici / foto: Arhiva Click!

În urmă cu câteva săptămâni, publicația cancan.ro. anunța faptul că, în urma separării de Elena Viscu, CRBL și-a refăcut viața în brațele unei tinere pe nume Olga. 

Ilinca Vandici: „Femeia este superbă!”

CRBL are 46 de ani, Olga are 23 de ani - a fost premiza de la care a pornit discuția dintre Ilinca Vandici și Teo Trandafir. Vedeta TV a făcut o comparație cu relația dintre Romanița Iovan și iubitul ei, între care există, de asemenea, o diferență remarcabilă de vârstă. 

Ilinca Vandici este de părere că mult mai criticate sunt femeile care se iubesc cu bărbați mai tineri, decât aceștia care au relații cu partenere mult mai mici decât ei. 

„N-am înțeles un lucru. Presupusa iubita este mai mică cu 22 de ani”, a spus llinca Vandici, în timpul emisiunii ei de la Kanal D2.

„Avea 65 dacă era mai mare”, a adăugat Teo Trandafir.

„E superbă. Am impresia că este din Republica Moldova. Femeia este superbă. Eu altceva vreau sa supun atenției. De ce la bărbați este absolut normal și absolut frumos, ba e și pe principiul – Bravo, prietene, 20 de ani mai tânără, bravo – Nu e o problemă.

Este o chestiune de mândrie, dar dacă o femeie e mai bătrână cu 5, 6, 10, 12 ani își găsește un iubit mai tânăr, de exemplu Romanița Iovan. De ce femeile sunt blamate pentru treaba asta? – A, uite-o pe aia bătrână, și-a găsit băiat tânăr, dar ce vorbesc? Îi face masaj noaptea la tălpițe? O dor șalele? –

De ce la bărbați este o chestiune de mândrie? E posibil, nimeni nu are nimic de comentat, ba dimpotrivă. Și la femei este o chestiune peiorativă total. Ele sunt judecate, blamate. Cumva n-au voie. Mi se pare foarte tare”, a mai spus Ilinca Vandici.

„De când a inventat Dumnezeu bărbatul, el e obișnuit să vâneze. Până și astăzi, bărbații trăiesc mai puțin. Ce spui tu e recomandat”, a spus Teo Trandafir.

„O femeie matură nu știe să înțeleagă un bărbat, să-l ajute să evolueze”, a subliniat Ilinca.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net