CRBL face declarații categorice despre divorțul de Elena, de acum 6 luni: „Voi credeți că atunci s-a rupt totul?

CRBL și Elena, mama fiicei lor, au optat să pună capăt mariajului lor de 16 ani și să se concentreze pe creșterea fiicei lor, Alessia.

CRBL și Elena au divorțat acum 6 luni / foto: arhiva
CRBL și Elena au divorțat acum 6 luni / foto: arhiva

La scurt timp după divorț, artistul a discutat într-un interviu exclusiv pentru CIAO.RO despre separare, subliniind că decizia lor nu a fost o surpriză pentru ei, așa cum s-a percepționat din afară.

CRBL respinge ideea de a merge în vacanțe în trei, așa cum făceau în trecut, doar pentru binele fiicei lor. În detaliu, Eduard Andreianu, cunoscut sub pseudonimul CRBL, a dezvăluit cum arată noua sa viață și ce planuri are pentru viitorul său cu Alessia.

Întrebat cum a făcut față divorțului, CRBL a explicat: „Nu a fost nevoie să trecem prin niciun fel de criză, pentru că voi, toți oamenii, nu înțelegeți. Credeți că de îndată ce am anunțat, totul s-a prăbușit și a fost un șoc. A fost un șoc pentru voi, nu pentru noi! Flacăra s-a stins treptat pentru noi și a fost un pas firesc să mergem în această direcție.”

Mai departe, CRBL a subliniat: „Nu cred că ar fi sănătos să facem lucruri doar pentru a satisface fetița. De aceea am amândoi acest pas, pentru a trăi în sinceritate, nu în iluzii. O vacanță nu ar face altceva decât să perpetueze o iluzie, iar noi nu dorim asta.”

Alessia e prioritatea lui numărul 

Acum, după divorț, CRBL are o singură prioritate: „Da, evident, trebuie să fiu aproape. Numai că ea, pentru că vorbește foarte bine engleza, îi este mult mai ușor să se exprime în engleză, ceea ce înseamnă că încercăm să fie un proiect internațional și dacă ne și iese, să ne mândrim că suntem români. Dar evident o să cântăm și pentru aici, pentru ai noștri, doar că ea este foarte mult în direcția asta deocamdată și încerc să o ajut acolo ca să pot să o aduc după aceea aici.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dmitri Peskov FOTO Profimedia
image
image
image
image
image
image
Elena Tănase jpg
ioana tiriac fiica ion tiriac webp
Banner Jean Paler Gheorghe Turda
banner irina columbeanu png
banner andreea raicu png
banner lupu rednic png
Marian Ralea Teatrul Metropolis jpeg
Dan Spataru jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net