Elena Viscu, prima reacție după apariția lui CRBL la braț cu o tânără: „Suntem în căutare de...”

Ultima actualizare:

În urmă cu doar câteva săptămâni, vestea separării unuia dintre cele mai longevive și îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc venea ca un șoc. După ani de zile, CRBL și Elena își spuneau „adio”. Recent, artistul a fost surprins în compania unei domnișoare mult mai tinere decât el, iar fosta parteneră a avut o primă reacție de-a dreptul surprinzătoare. 

CRBL și Elena s-au despărțit / foto: Social media
CRBL și Elena s-au despărțit / foto: Social media

CRBL și Elena Viscu formau un cuplu de 16 ani și împreună au devenit părinții unei fetițe pe nume Alessia. Multe semne de întrebare au apărut referitor la motivul care a condus la despărțire, iar artistul a decis să vorbească pe marginea acestui subiect. În tot acest timp, Elena oferea prima reacție pe tema despărțirii, postând în social media un mesaj neașteptat. 

Elena, prima reacție după ce CRBL a fost surprins în compania unei tinere

Pe contul său de TikTok, Elena a postat un clip video în care anunța că se caută noi angajați. Într-o notă umoristică, alături de o prietenă, fosta parteneră a lui CRBL a transmis mesajul prin intermediul unor pancarte pe care scria: „Suntem în căutare de” - apărea pe prima pancartă, în timp ce pe cea a Elenei continua mesajul, spunând: „Soț mie”. 

Desigur, Elena a vrut să facă o glumă, întrucât pe partea celalată a pancartei apărea scris anunțul de angajare. 

CRBL, o nouă declarație despre despărțire 

Recent, cântărețul a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde a discutat, din nou, pe marginea subiectului despărțirii. CRBL a explicat că nu a existat un motive anume care a dus la separarea lui de Elena, ci doar a fost o decizie pentru binele comun. 

„Noi suntem și am fost o familie unită. Am construit niște lucruri extraordinare împreună. Alexia confirmă toată povestea noastră. Noi ne-am promis acum 16 ani, că în momentul în care se va întâmpla să se stingă flacăra aia, să încercăm să o aprindem sau să vedem ce se întâmplă.

Nu e un motiv anume. Dar în momentul în care ajungi în punctul ăla și încerci, și faci toate demersurile și vezi că nu mai merge, atunci te pui la masă ca un adult și stai de vorbă despre subiect, și am hotărât amândoi de comun acord să facem acest pas.

Și că poate de acasă nu pare așa, că la noi, în lume, divorțurile sunt doar despre înșelat, bătăi, sau alte lucruri. La noi nu a fost cazul ăsta. Noi nu facem parte din șablonul ăsta. Noi am fost doi oameni care am zis că decât să ajungem într-o zonă în care să ne batem joc de noi, sau de familia noastră mai bine comunicăm și luăm o decizie echilibrată.

Știu că sunt foarte mulți care nu ar face lucrul ăsta, cum ar fi părinții noștri, care s-au complăcut în chestia asta. Îmi pare rău că oamenii de acasă citesc și cred tot ce văd, și asta e un circ”, a declarat CRBL la ProTV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cafea cu pulbere de ciuperci medicinale  Sursa foto shutterstock 1453768808 jpg
image
image
image
image
image
image
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
iulia albu fiica colaj instagram jpg
Iuliana Tudor și mama sa foto arhiva personală png
banner irinel si irina columbeanu png
george burcea colaj instagram jpg
oana pellea instagram jpg
mariana moculescu colaj instagram png
image
actualitate.net
image
actualitate.net