Motivul pentru care CRBL și Elena Viscu au decis să pună capăt căsniciei lor. Artistul a dat cărțile pe față: „Poate de acasă nu pare așa”

După ce fosta soție a lui CRBL a lansat vestea că ea și partenerul ei vor divorța, fanii și-au pus o mulțime de întrebări și au fost curioși să afle ce i-a determinat pe cei doi să ia această decizie. Ei bine, acum, CRBL a ieșit în fața publicului pentru a face lumină în privința acestui subiect.

CRBL și Elena Viscu divorțează
CRBL și Elena Viscu divorțează

CRBL: „Nu e un motiv anume”

CRBL și Elena Viscu formau un cuplu de 16 ani, iar despărțirea lor a căzut ca un trăsnet peste fani, întrucât nimeni nu se aștepta ca cei doi să facă acest pas după atâta timp în care au împărțit și bune, și rele. Artistul, invitat ieri, pe 22 mai, în emisiunea lui Măruță a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat între el și soția sa. 

„Noi suntem și am fost o familie unită. Am construit niște lucruri extraordinare împreună. Alexia confirmă toată povestea noastră. Noi ne-am promis acum 16 ani, că în momentul în care se va întâmpla să se stingă flacăra aia, să încercăm să o aprindem sau să vedem ce se întâmplă.

Nu e un motiv anume. Dar în momentul în care ajungi în punctul ăla și încerci, și faci toate demersurile și vezi că nu mai merge, atunci te pui la masă ca un adult și stai de vorbă despre subiect, și am hotărât amândoi de comun acord să facem acest pas.

Și că poate de acasă nu pare așa, că la noi, în lume, divorțurile sunt doar despre înșelat, bătăi, sau alte lucruri. La noi nu a fost cazul ăsta. Noi nu facem parte din șablonul ăsta. Noi am fost doi oameni care am zis că decât să ajungem într-o zonă în care să ne batem joc de noi, sau de familia noastră mai bine comunicăm și luăm o decizie echilibrată. 

Știu că sunt foarte mulți care nu ar face lucrul ăsta, cum ar fi părinții noștri, care s-au complăcut în chestia asta. Îmi pare rău că oamenii de acasă citesc și cred tot ce văd, și asta e un circ”, a declarat CRBL la ProTV.

Cum a anunțat Elena Viscu divorțul dintre ea și CRBL

Într-un anunț postat în mediul online la începutul lunii aprilie, cei doi au dezvăluit că vor să meargă pe drumuri separate, cerându-le oamenilor să le respecte decizia și să le acorde intimitate. 

"Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună.

După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață. Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alesiei.

Recunoaștem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtășit și lecțiile prețioase pe care le-am învățat împreună.

În această perioadă de schimbare ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru.

Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă. Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț. Vă mulțumim pentru susținerea și înțelegerea voastră în aceste momente dificile.

Cu respect și recunoștință, CRBL și Elena", au transmis atunci CRBL și Elena Viscu, pe rețelele de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton foto Instagram png
image
image
image
image
image
image
speak instagram jpg
camera televiziune jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
florin piersic jpg
ana barnoschi colaj instagram jpg
curcan istock jpg
4 grace kelly profimedia 0173054540 jpg jpeg
tora vasilescu captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net