Imagine rară cu mama lui Răzvan Simion. A strălucit la nunta prezentatorului de la Neatza

10 iunie 2024 12:02   Vedete românești

Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit în acest weekend, iar prin prisma marelui eveniment, prezentatorul TV a publicat în mediul online, o imagine rară cu mama sa. Cea care i-a dat viață a strălucit în fața tuturor și a stârnit o mulțime de reacții în rândul admiratorilor fiului ei.

Fotografia rară cu mama lui Răzvan Simion

Pe el îl cunoaște o țară întreagă, însă pe mama lui puțini au văzut-o până acum. Răzvan Simion a reușit să capteze atenția tuturor prin intermediul fotografiei cu mama sa, pe care a postat-o pe conturile de socializare. Nu numai că a fost admirată de internauți, ci și de invitații de la nunta fiului său.

Cea care i-a dat viață prezentatorului TV a dat dovadă de o eleganță ireproșabilă și a impresionat pe toată lumea prin zâmbetul său luminos, dar și prin prezența sa remarcabilă. Pe lângă fotografia inedită, moderatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a ținut să precizeze și faptul că doamna din imagine este mama lui, astfel că a scris „Mama”.

Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit în secret

Prezentatorul TV și partenera sa au decis să se căsătorească fără să dea vestea în țară. Ceremonia a avut loc pe data de 8 iunie 2024, departe de ochii curioșilor, iar cei doi s-au bucurat din plin de marele eveniment. Deși și-au trăit povestea de dragoste fără să dea prea multe detalii în fața publicului, Daliana Răducană le-a povestit fanilor cât de important este soțul ei pentru ea și cât de mult a așteptat să întâlnească un bărbat ca el.

„A durat mult până mi-am găsit camaradul de viață potrivit. Ne-am așteptat reciproc, și eu pe el, și el pe mine. Ne-am așteptat pregătindu-ne unul pentru celălalt. Ani de zile, experiențe trăite separat pentru a ne aduce împreună. Nu m-a întrebat, nu am răspuns, DA-ul s-a născut din noi, în clipa în care privirile ni s-au întâlnit și sufletele s-au îmbrățișat. Astăzi am rostit DA-ul nostru.

Decretul nostru de iubire și de camaraderie s-a oficializat astăzi, 8 iunie, în prezența familiilor noastre dragi. Vă invităm să ne bucurăm împreună, fiindu-ne alaturi, pe paginile noastre de socializare. Pregătim, cu gândul la voi, cele mai frumoase momente de la nunta noastră”, a scris Daliana pe rețelele de socializare.

Mai multe