Imagine rară din tinerețea lui Cătălin Scărlătescu. Incredibil cum arăta slab și cu păr! FOTO

13 octombrie 2024 12:18   Vedete românești

Imagini vechi de zeci de ani cu Cătălin Scărlătescu au ieșit la iveală. Fanii au rămas surprinși să vadă cât de diferit arăta bucătarul în anii tinereții sale, când se mândrea cu o podoabă capilară deasă și frumoasă. Vedeți imaginea în articolul de mai jos.

Cătălin Scărlătescu se numără printre cei mai de succes bucătari români. În prezent jurizează emisiunea culinară „MasterChef”, de la Pro TV, alături de colegii și prietenii săi: Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, care se bucură de un real succes. 

Chef Scărlătescu, în tinerețea lui 

Pasiunea pentru bucătărie i-a fost insuflată de bunica sa. Scărlătescu s-a născut și a crescut în Constanța, și mare parte din copilărie și-a petrecut-o urmărind cum bunica lui îi pregătea diverse bunătăți culinare. 

În imaginea devenită virală pe rețelele de socializare, îl vedem pe chef Scărlătescu în anii tinereții sale. Bucătarul era un tânăr băiat slab, cu părul destul de des și mult mai slab. Fanii cu greu l-au recunoscut. 

„Reușea să ne pună pe masă rețetele ei de suflet”

Avea 16 ani când a început să lucreze curier la Hotelul Flamingo din Eforie Sud. La vârsta de 20 de ani își lua inima în dinți și pleca din țară. A lucrat ca steward pe un vas de croazieră, având ocazia să viziteze peste 50 de țări. Ulterior, a lucrat în mai multe restaurante luxoase din Germania, acolo unde a acumulat o experințe vastă în arta culinară. Acum culege roadele muncii sale fiind unul dintre cei mai renumiți bucătari români. 

„Bunica mi-a arătat în copilărie ce înseamnă mâncarea cu gust și toate preparatele ei mi-au rămas în suflet. Țin minte că gătea la începutul săptămânii mâncare de cartofi și fasole scăzută, care sâmbăta se transforma în fasole bătută. La desert aveam faimoasa prăjitură cu bulion, preferata mea. Nu avea mult timp sau multe ingrediente la dispoziție, dar reușea să ne pună pe masă rețetele ei de suflet, rețete pe care le-am dus mai departe cu mine până în ziua de azi”, spunea chef Cătălin Scărlătescu.

Mai multe