Drama neștiută din viața lui Chef Sorin Bontea! I-a mulțumit cu ochii în lacrimi lui Bobonete pentru tot ajutorul: „O îngropasem cu o zi sau două înainte...”

Sorin Bontea a dezvăluit cu lacrimi în ochi că la începutul acestui an a trecut printr-o dramă cumplită. Juratul de la MasterChef a fost încercat de o durere grea, după ce și-a pierdut mama. A făcut această mărturisire copleșitoare în podcastul lui Bobonete, acolo unde i-a mulțumit pentru ajutorul pe care i l-a oferit în acea perioadă, fără că acesta să cunoască prin ce trecea chef-ul. 

I-a mulțumit cu ochii în lacrimi lui Bobonete pentru tot ajutorul
I-a mulțumit cu ochii în lacrimi lui Bobonete pentru tot ajutorul

Drama neștiută din viața lui Chef Sorin Bontea!

Îndrăgiții jurați de la MasterChef au fost invitați la o discuție sinceră alături de bunul lor prieten, Bobonete, gazda podcastului „Da! Bravo”. Pe lângă nenumărate glume și alte subiecte, cei doi inviați au făcut și o serie de dezvăluiri emoționante. Cel mai neașteptat moment însă a fost cel în care Sorin Bontea și-a deschis sufletul și a mărturisit cu ochii în lacrimi că la începutul acestui an și-a pierdut mama. Celebrul bucătar a spus că a preferat să țină pentru el și pentru cei mai apropiați oameni acest lucru și nu le-a dezvăluit și prietenilor. Culmea, Dumnezeu însă a avut grijă de el și l-a ajutat să treacă mai ușor peste acest moment cumplit, chiar cu ajutorul amicilor săi. Mai exact, la doar o zi după ce a avut loc înmormântarea Sorin Bontea a plecat cu Bobonete și alți prieteni în Deltă, reușind astfel să se deconecteze puțin de la durerea prin care trecea. Tot atunci, Sorin Bontea le-a mulțumit amicilor săi pentru acele momente frumoase, fără ca aceștia să știe cu adevărat cât de mult și-au ajutat prietenul.

Florin Dumitrescu: Eu sunt foarte fericit, adică toată conjunctura în care mă aflu este una foarte frumoasă. Adică familia, job-ul, voi, tot.

Sorin Bontea: Eu sunt bine. Eu cred că pe mine, pe Florin și cred că și pe Cătălin ne-a ajutat Dumnezeu, adică îl mânii pe Dumnezeu să zic că nu este bine... Așa este. 

Bobonete: Am avut niște dimineți în care răsărea soarele și eram în Deltă și jur că exact asta a fost discuția. Eram cu el undeva „in the middle of nowhere” și a spus asta: bă, ce fericiți suntem că trăim asta și că suntem aici și suntem vii. Și pusesei și o poză cu maică-ta...

Sorin Bontea: A murit mama. O să-ți povestesc...

Bobonete: Dar ai pus poză acum o lună...

Sorin Bontea: Aia e reluată din ceva... Când am plecat în Deltă? Anul acesta la sfârșit de ianuarie, început de februarie. Pe 4 fabruarie! O îngropasem cu o zi sau două înainte... Și apoi am venit în Deltă. Și știi că la un moment dat v-am zis: Bă, vă mulțumesc frumos! N-am zis pentru ce, dar am zis „mulțumesc frumos”. Și asta pentru că am trecut peste moment mai ușor, cumva m-ați scos din toată nebunia. Așa a fost, mulțumesc frumos!”

Bobonete: Doamne și ce filmări am de atunci, ce apus. Ce chestie, ne-am unit în jurul tău fără să știm ce se întâmplă. Nu știam niciunul ce se întâmplă, dar am petrecut și ne-am distrat ca niciodată! Ne-am întors noaptea. 

Sorin Bontea: Doar Florin și Cătălin au știut, eu n-am zis nimănui.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Bulandra (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
joker 2 captura video jpg
netflix pixabay png
Banner Adrian Minune
pepe raluca pastrama jpg
diana sosoaca vadim tudor jpg
drame de vazut pe netflix jpg
andreea balan victor cornea colaj instagram jpg
insula iubirii 1 1200x800 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net